Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai játékos vezérletével győzött Vácott a békéscsabai vízilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. október 31. 15:29
Gyulai játékos vezérletével győzött Vácott a békéscsabai vízilabdacsapat
Váci VSE–Swietelsky-Békéscsaba 7–18 (0–4, 4–5, 2–4, 1–5)

Fotó: Swietelsky-Békéscsaba

A Swietelsky-Békéscsaba korosztályos csapatai a Váci VSE otthonába utaztak az A2 csoport ötödik fordulójában. Az ifjúsági gárda mellett a serdülőcsapat és a gyermekbajnokságban érdekelt alakulat is a vízbe csobbant.

A békéscsabai klub beszámolójában azt írta, mindhárom csabai alakulat győztesen mászott ki a medencéből. Ami külön pozitívum: az ifjúsági csapat esetében is megtört a jég, begyűjtötték első győzelmüket.

„Az eddig nyeretlenek csatájában az első perctől kezdve kidomborodott a békéscsabaiak fölénye, akik végül ilyen nagy különbséggel is megérdemelten győztek” – olvasható a bejegyzésben.

Az ifjúsági gárda győzelméhez a gyulai Dobos Ferenc négy góllal járult hozzá. A békéscsabai együttes a sikernek köszönhetően a tabella nyolcadik helyén áll.

Swietelsky-Békéscsaba: Korcsok P. – Dobos 4, Hajdu A. 3, Sajtos 1 (1), Szanyi 1, Bozgán 5, Fodor Zs. 3. Cs.: Kabai (kapus), Budai, Kovács B., Freiberger 1 (1), Tasnádi, Pojendán, Csüllög. Edző: Ajtai Miklós. Kiállítás cserével: Fenyvesi. Kipontozódott: Mester Cs.

„A korai kelés és indulás ellenére nem látszott megviseltnek a csapat, sőt… Bozgán Bence és Dobos Ferenc, a két valóban ifjúsági korú játékos együtt kilenc gólt dobott, ők húzták a csapatot, vezéregyéniségek voltak Vácott. A társaság nyolcvan százaléka viszont serdülőkorú pólós volt, ők is szépen muzsikáltak, miként kapusaink is jó teljesítményt nyújtottak. Elégedett vagyok a mai produkcióval, jól védekezett a csapat, kevés hibával játszottunk, és jó százalékkal dobtuk a gólokat” – értékelt Ajtai Miklós edző.

További eredmények: Váci VSE–Swietelsky-Békéscsaba – serdülő 12–14 (2–4, 4–4, 1–3, 5–3), Váci VSE–Swietelsky-Békéscsaba – gyermekkorosztály 7–15 (2–2, 1–3, 2–5, 2–5).

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)