Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Végegyházi riválissal folytatja a pontvadászatot a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. október 28. 13:00
Végegyházi riválissal folytatja a pontvadászatot a gyulai focicsapat
A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Végegyházi SE együttesét fogadja október 29-én

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Végegyházi SE együttesét látja vendégül október 29-én. A Sajben Gábor által irányított gárda a dobogóért vívott csatára készül soros ellenfelével.

A gyulai gárda az előző fordulóban 1-3-as győzelemmel lépett át nagyszénási riválisán, amely már a csapat hatodik győzelme volt az őszi szezonban. Sajben Gábor alakulata egyhetes pihenő után várja végegyházi riválisát.

A hazai együttes számára különleges jelentőséggel bír a találkozó, a soros rivális ugyanis egygólos mérkőzésen győzte le gyulai ellenfelét legutóbb. A szurkolók izgalmas derbire számíthatnak, hiszen mindkét gárda a három pont megszerzésére fog törekedni. A gyulai csapat egy újabb győzelemmel akár helyet cserélhet ezüstérmes helyről érkező végegyházi együttessel.

– A hétvégi pihenő után itthon fogadjuk a kiváló játékosokkal és feltételekkel játszó végegyházi riválisunkat. Nem titkolt szándékunk, hogy visszavágjunk az idény eleji vereség miatt, és bizonyítsuk azt, hogy jobb csapat vagyunk náluk – mondta Sajben Gábor.

 A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata 14 óra 30 perckor kezdi meg mérkőzését végegyházi ellenfelével.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)