Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Mindenki ingyen élvezheti a fesztiváli hangulatot csütörtökön

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. október 12. 15:15
Mindenki ingyen élvezheti a fesztiváli hangulatot csütörtökön
Több mint száz gyerekcsapat gyúrja a kolbászt a 25. Jubileumi Csabai Kolbászfesztiválon

A szervezők nemcsak a csütörtöki belépést, de az ifjúsági gyúróversenyeken való részvételt is díjmentesen biztosítják 100-100 csapat részére, ezzel is segítve, hogy a lehető legtöbben éljék át a kolbásztöltés élményét.

Száznál is több óvodásokból és általános iskolásokból álló csapat gyúrja a kolbászt a 25. Jubileumi Csabai Kolbászfesztiválon október 20-án, csütörtökön délelőtt 10 órától a CsabaPark Mokry-nagysátrában. A szervezők ingyenesen biztosították a részvételt, ezzel is segítve, hogy a lehető legtöbb gyermek élvezhesse a kolbásztöltés hangulatát, tanulja meg az előállítás, a fűszerezés fortélyait az idősebbektől, szüleitől, nagyszüleitől, pedagógusaitól.

Hégelyné Győrfi Ilona, a Csabai Kolbászfesztivál programigazgatója kiemelte, mindenkinek ingyenessé tették október 20-ára a belépést, hogy a hozzátartozók is minél nagyobb számban élhessék át az élményt a gyermekekkel, közben szórakozzanak, élvezzék a kolbászfesztiváli hangulatot. A legtöbb csapat Csabáról, illetve a megye településeiről nevezett, tehát nagy utat sem kell megtenni a fesztivál helyszínéig.

Este színpadra lép a Balkán Fanatik, a TNT, Metzker Viki, a hivatalos megnyitó keretében átadják a nemzetközi szárazkolbászverseny díjait, majd az említett koncertek után ismert DJ-ék érkeznek, tovább fokozva a fergeteges késő esti, éjszakai hangulatot.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)