Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jótékonysági főzőversennyel segítettek Papp Olivérnek és családjának

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2022. október 08. 14:00
Jótékonysági főzőversennyel segítettek Papp Olivérnek és családjának
Gyermekprogramok és koncertek is várták a gyulai várkertbe látogatókat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A kétéves, leukémiában szenvedő Papp Olivér számára gyűjtöttek adományokat szombaton a gyulai várkertben. A Hajrá Gyula Civil Baráti Társaság által szervezett rendezvény főzőversennyel indult. 

Papp István ötletgazdától megtudtuk, hogy a jótékonysági főzőversenyt és családi napot első alkalommal rendezték meg, de várhatóan nem utoljára. 

– Minden évben szeretnénk valami hasonlót rendezni, mindig valaki más javára – mondta el. Hozzátette: ezúttal hét főzőscsapat versenyzett, amelyek birkát, marhát, flekkent és számos más finomságot készítettek.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A csapatoktól azt kérték, hogy a helyszínen lehessen tőlük vásárolni ételeket, a bevételt szintén Papp Olivérnek és családjának ajánlották fel. A főzőverseny mellett gyermekprogramokkal és koncertekkel várták az érdeklődőket.

A megnyitón Papp István és Kónya István alpolgármester, a zsűri elnöke köszöntötte a megjelenteket. Utóbbi kifejtette: természetes volt, hogy ő és a helyi önkormányzat is a kezdeményezés mellé áll, hiszen a hasonló ügyek mellé állni erkölcsi kötelesség. Hozzátette: reményei szerint a következő években egyre inkább kinövi magát a rendezvény. 

A köszöntők után Papp Olivér édesanyja köszönte meg minden jelenlévőnek, árusnak és nevezőnek a segítséget és a támogatást.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)