Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Napos idő várható szerdán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2022. szeptember 27. 17:30
Napos idő várható szerdán
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Kedden döntően erősen felhős idő várható, csak átmenetileg – a Dél-Dunántúlon és az Alföldön akár hosszabb időre – szakadozhat fel a felhőzet. Nyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar is lehet. A csapadékzóna fokozatosan mozog kelet felé.

Kedden késő délután az északnyugati tájakon már elállhat az eső, majd reggelre már a keleti határvidéken is szinte mindenütt megszűnik a csapadék. Ezzel párhuzamosan éjszaka jelentősen csökken a felhőzet, reggelre nagy területen kiderül az ég, de foltokban köd képződhet.

Szerda reggel, délelőtt napos idő várható, majd napközben nyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, előbb magasabb, majd alacsonyabb szinteken is. Estig nem várható csapadék, de estétől a Dunántúlon már helyenként előfordulhatnak záporok, néhol esetleg zivatar is lehet. Kedden az északnyugati, szerdán már a déli szél lesz élénk, olykor erős a Dunántúlon és a középső megyékben. Zivatarok környezetében viharos széllökések is előfordulhatnak.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 13 fok között valószínű, a Tiszántúlon lesz enyhébb a hajnal. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában szerdán 16 és 20 fok között alakul.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)