Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos győzelemmel menetelnek az U14-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. szeptember 27. 10:00
Magabiztos győzelemmel menetelnek az U14-es Amazonok
Kecskeméti LC–Gyulai Amazonok 3-9 (1-1)

Fotó: Gyulai Amazonok

Az U14-es bajnokság ötödik fordulójában a Gyulai Amazonok korosztályos csapata a Kecskeméti LKC otthonában lépett pályára. A fürdővárosi gárda harmadik győzelmére készült a Bács-Kiskun megyei arénában.

Gyulai Amazonok: Sebestény Renáta, Zalai Bíborka, Krisán Jázmin, Nagy Csenge, Kis Barbara, Hoffmann Dorina, Szelei Csenge, Drobnyik Izabella, Veres Doren. Csere: Pénzes-Makkai Kinga és Földes Petra. Edző. Molnár Zoltánné.

A gyulai együttes kiütéses győzelemmel kezdte a bajnoki szezont, majd egy döntetlen után már a Tehetség SE csapatát is két vállra fektették. A soros fordulóban a korosztályos gárda a kecskeméti riválisa ellen lépett pályára.

A két gárda kiváló iramú mérkőzést produkált, az első 25 perc után már 2-2 állt az eredményjelzőn. A gyulai csapat a mérkőzés 40. percétől fokozatosan vette át a játék irányítását. Kis Barbara négy találatával volt a fürdővárosi gárda vezére, mellette Veres Doren kétszer, Krisán Lujza pedig egy alkalommal vette be a rivális kapuját.

A hazai együttes kozmetikázni tudta ugyan a mérkőzés eredményét, ám a gyulai gárda kiütéses sikerrel fejezte be a találkozót.

Gólok: Kis Barbara (4), Veres Doren (3), Krisán Lujza és Nagy Csenge.

A Gyulai Amazonok U14-es csapata kecskeméti sikerével fellépett a dobogó 2. helyére. A korosztályos csapat a következő fordulóbban a Honvéd FC Kft. együttesét fogadja a Grosics Akadémián.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)