Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Esős, felhős idő várható pénteken

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2022. szeptember 15. 18:00
Esős, felhős idő várható pénteken
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Csütörtökön alapvetően erősen vagy közepesen felhős lesz az ég. Nyugat felől több hullámban valószínű eső, zápor, zivatar, helyenként heves zivatar is. Éjszaka átmenetileg csökken a felhőzet, de helyenként lesznek erősen felhős területek is, a csapadéktevékenység egyre inkább délen, délnyugaton lesz jellemző.

Pénteken nyugat, délnyugat felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, többórás napsütés az északi és a keleti megyékben valószínű. Nagyobb eséllyel a délnyugati megyékben fordulhat elő eső, zápor, míg északkelet felé haladva csökken a csapadék esélye.

Csütörtökön délnyugati szelet erős, helyenként viharos lökések kísérik, emellett zivatarokban is előfordulhatnak viharos lökések. Pénteken az északnyugatira forduló szelet már csak élénk lökések kísérhetik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 16 és 25 fok között alakul, a tartósan felhős nyugati tájakon lesz hűvösebb, míg északkeleten a legmelegebb.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)