Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Letette hivatali esküjét Takács Árpád

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. június 21. 11:00
Letette hivatali esküjét Takács Árpád
Hétfőn adták át a kinevezési okiratot a fővárosi, illetve a megyei kormánymegbízottaknak

Hétfőn délután a Karmelita kolostorban adta át a kinevezési okiratot a fővárosi, illetve a megyei kormánymegbízottaknak Orbán Viktor miniszterelnök. A területi közigazgatás vezetői ezt követően letették hivatali esküjüket – tájékoztatott közleményben a Békés Megyei Kormányhivatal.

orbán viktortakács árpád és gulyás gergely

Az ünnepségen Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter köszöntötte a területi közigazgatás vezetőit. Orbán Viktor beszédében arról szólt, hogy Magyarországnak válságálló közigazgatásra van szüksége, hiszen 2010 óta természeti csapások, egy világjárvány és most egy háború hatásai is sújtják hazánkat.

A kormányfő kiemelte: nagyon nehéz idők jönnek, de ez a kormány – ellentétben az ellenfeleivel – már bebizonyította, hogy képes kezelni a kihívásokat.

– Önök kétség kívül egy hivatalt visznek, de alapvetően nem egy hatósági attitűdre van szükségük, hanem partnerségi szellemben kell az emberek és ügyeik felé fordulniuk – mondta a frissen kinevezett kormánymegbízottaknak a miniszterelnök.

– A jövőben is azon leszek, hogy Békés megyében a közszolgálat, a szó legnemesebb értelmében szolgálat legyen. Nem teher, hanem dicsőség – hangsúlyozta a kinevezését követően Takács Árpád.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)