Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elballagtak a Bay Zoltán általános iskola végzősei

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. HÍREK • 2022. június 18. 12:30
Elballagtak a Bay Zoltán általános iskola végzősei
Az Excussum díjat idén Erdődi Gergő vehette át

Ballagási ünnepséget tartottak június 18-án a Bay Zoltán általános iskolában. Az eseményen huszonkét diák búcsúzott el az iskolától.

erdődi gergő kapta az Excussum díjat

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A ballagás a már hagyományosnak számító zászlóátadással kezdődött, majd az ünnepi műsor után a végzősök elengedték az útrakelést szimbolizáló léggömböket.

– A világhírű tudós nevét viselni elkötelezettséget jelent számunkra és ez a szép teher arra ösztönzött bennünket pedagógusokat, hogy átadjuk és őrizzük Bay Zoltán szellemiségét. Megtanítottuk nektek, fontos, hogy higgyetek magatokban, hogy merjetek elindulni, keressétek meg a saját utatokat – búcsúzott a végzős diákoktól Bohus Márta tagintézmény-vezető.

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Az iskola alapítványának köszönhetően az eseményen idén is megjutalmazták a kitűnő tanulmányi eredménnyel rendelkező tanulókat. Arany nyakláncot kapott Balogh András, Horváth Fanni, Karácsonyi Hanna Noémi és Ravasz Milán Péter, akiknek nyolc éven át kitűnő volt bizonyítványuk.  A Jó tanuló, Jó Sportoló kupát idén Cseresznyés Noémi vehette át, sporteredményeiért Guba Hunort díjazták, Pintye Emilia teljesítményét pedig egy Japánból érkezett eredeti szorobánnal jutalmazták.

Az ünnepség végén az iskola legjelentősebb elismerését, a Bay-plakettet és a gyulavári részönkormányzat által öt éve alapított Excussum díjat is átadták. A dolgozói Bay-plakettet Schmidt-Hati Ágnes, a szülői Bay-plakettet Szabó Noémi vehette át, míg az Excussum díjat Erdődi Gergő érdemelte ki.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)