Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Már kivehető a körforgalom íve a Tiborc utcán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2022. június 15. 15:41
Már kivehető a körforgalom íve a Tiborc utcán
Számos munkafolyamat zajlik jelenleg

Forrás: facebook.com/gorgenyierno

Már kivehető a körforgalom íve a Tiborc utca, Akácos utca és Popovits Jusztin utca kereszteződésében – közölte hivatalos közösségi oldalán Görgényi Ernő polgármester.

Hozzátette: szerdán Kiss Szabolcs önkormányzati képviselővel és Molnár Csabával, a polgármesteri hivatal mérnöki osztályának vezetőjével járták be a munkaterületet.

Kifejtette: a híd és az épülő körforgalom között lefektették az új ivóvíz-gerincvezetéket, a Várkert utca és a körforgalom közötti szakaszon pedig elkezdték az vezeték fúrását. A páratlan oldalon – a Szélső utcáig és a Várkert utca bejáratáig – lefektették az új csapadékvíz-vezetéket, és elhelyezték az aknákat, az aknafedlapokat a burkolat kiépítése során igazítják a burkolati szinthez. Az alépítményi távközlési hálózat elkészült, az aknafedlapokat szintén a burkolatok kialakítása során emelik majd szintbe.

molnár csabakiss szabolcs és görgényi ernő

Forrás: facebook.com/gorgenyierno

Mint írta, a járda és a parkolók szegélyezése, illetve az útalap elkészült a Szélső utca és a Vadaskert utca közötti szakasz páratlan oldalán, ezt követi majd a parkolók és a gyalogosjárda térburkolása, illetve a következő utcaszakasz szegélyezése, térburkolása.

Ugyancsak elkészült a szegély a Várkert utca és a Nagyváradi út közötti szakaszon, 890 méter hosszon. A szegélyezés teljes hossza 1070 méter, ez a munkafolyamat várhatóan a héten befejeződik.

A szegélyezés befejezése után a Várkert utca és a Nagyváradi út közötti szakaszon elkezdik felmarni a jelenlegi burkolatot, szintbe emelik az aknafedlapokat, kiegyenlítik az útalapot, és elkezdik az aszfaltozást, amely három ütemben fog megvalósulni június utolsó hetében.

A villamos hálózat, a közvilágítás, illetve távközlési hálózat kiépítésére kiírt közbeszerzési eljárás jelenleg zajlik, az ajánlattételi határidő június 20.

Forrás: facebook.com/gorgenyierno

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)