Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Implomos horgászsiker

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • SPORT • 2022. május 30. 17:30
Implomos horgászsiker
Ezüstérmet szerzett a gyulai iskola csapata a Körös-vidéki Sulikupa döntőjében

A Körös-vidéki Horgász Egyesületek Szövetségének (KHESZ) Ifi Klubja két év szünet után hatodik alkalommal szervezte meg nemrégiben a Körös-vidéki Sulikupát, melyen 82 általános iskolás csapat és 246 gyermekhorgász vett részt. A eseménysorozat döntőjét kilenc térségi forduló után a Fűzfás-zugi holtág versenypályáján rendezték meg, ahol a gyulai csapat a második helyen végzett. 

Fotó: KHESZ

Kutyej Lajos, a szövetség alelnöke, a verseny életre hívója, mentora a megnyitón elmondta, a rendezvény egyik fontos célja a versenyzői utánpótlás kinevelése.

A döntőben 42 gyermek vett részt 14 csapatban. A versenyzők zöme bőven egy kilogramm felett teljesített, de sok horgásznál 3-4 kilogramm is összegyűlt a háromórás forduló alatt. A mezőny legjobbja, Rojkó Balázs, a szarvasi szlovák általános iskola tanulója lett, aki több mint hét kilogrammal végzett az élen. 

Fotó: KHESZ

A csapatverseny második helyén a Gyulai Implom József Általános Iskola végzett (Bagdi Bence Levente, Bagdi Barnabás Árpád, Kiss Szabolcs; csapatvezető: Bagdi Árpád Gyula).

A szervezők abban bíznak, hogy a jövőben a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) ifjúsági bizottságának bekapcsolódásával országos keretek között is megrendezhetik a versenyt – derül ki a KHESZ közleményéből.

Fotó: KHESZ

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)