Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Minden érem elkelt a városi fociligában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. május 29. 14:00
Minden érem elkelt a városi fociligában
A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának eredményei

A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 74. idényének 13. fordulóját játszották le a csapatok május 26. és 27. között. A fürdővárosi fociliga tavaszi idényének soros etapja után már alig maradt eldöntendő kérdés.

képünk egy korábbi mérkőzésen készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A soros fordulóban a Gamma Autószerviz magabiztosan gyűjtötte be az ezüstérméhez szükséges pontjait, a listavezető a Zé-Pé Café Kft. elleni döntetlennel tette fejére a bajnoki koronát, az Attila FC és a Gyula Ablak gárdája döntetlent gurított egymás ellen, a Kövizig-Fuszek pedig három ponttal lett gazdagabb.

A 13. forduló után az FC Mezőhegyes már bajnoki aranyérmes, az ezüstérmet a Gamma Autószerviz csapata érdemelte ki, a bronzérmes helyre pedig a Zé-Pé Café Kft. léphet fel.

Eredmények: Futizo Kft.– Kövizig-Fuszek 0-3, Zé-Pé Café Kft.–FC Mezőhegyes 3-3, Közüzem–Gamma Autószerviz 0-4 és Gyula Ablak–Attila FC 2-2.

A tabella állása: 1. FC Mezőhegyes 32 pont, 2. Gamma Autószerviz 28 pont, 3. Zé-Pé Café Kft. 23 pont, 4. Attila FC 18 pont, 5. Közüzem 16 pont, 6. Futizo Kft. 16 pont, 7. Kövizig-Fuszek 11 pont és 8. Gyula Ablak 5 pont.

A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság utolsó fordulóját június 10-én játsszák le a csapatok.

Párosítás: Futizo Kft.–Gyula Ablak Kft., Attila FC–Közüzem, Gamma Autószerviz–Zé-Pé Café Kft. és FC Mezőhegyes–Kövizig-Fuszek.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)