Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bronzérmes helyen zárta a szezont a gyulai ificsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. május 26. 16:00
Bronzérmes helyen zárta a szezont a gyulai ificsapat
Deszki SC–Gyulasport NKft. 28-43 (15-25)

Az NB II.-es ifjúsági kézilabda-bajnokság utolsó fordulójában a Gyulasport NKft. korosztályos együttese a Deszki SC vendégeként lépett pályára. Zöldi-Tóth Katalin fiatal gárdája a bajnoki bronzérem birtokában érkezett a zárófordulóra.

németh csenge a góllövőlista hetedik helyére lőtte magát

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Juhász P., Anderlik A. 7, Sebestyén J. 1, Miklya N. 5, Németh Cs. 17.(3), Szabó K. 5, Kertes S. 1. Csere: Bartóki L., Erdődi R., Kovács A. 2, Horváth R. 5. Edző: Zöldi-Tóth Katalin.

A fürdővárosi együttes két győzelem után érkezett a Csongrád-Csanád megyei arénába. A fiatal gyulai gárda már korábban begyűjtötte a bajnokság bronzérmét, így tét nélkül nézett szembe a tabella alsó harmadában álló riválisával.

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabda-szakágának technikai vezetője a mérkőzésről elmondta, a vendégcsapat a biztos győzelem tudatában lépett pályára, a különbség volt csak kérdéses.

– A hazai fiatalok nagy lelkesedéssel vetették magukat a küzdelembe, amely egy pillanatnyira meg is lepte a vendégeket. A gyulai együttes a 10. percben rendezte sorait és fokozatosan elhúzott a vendéglátótól. Védekezésük megszilárdult, a kapusteljesítmények pedig feljavultak, támadásban Németh Csenge irányításával ötletesen alakították ki helyzeteiket – ismertette.

A fürdővárosi gárda a félidő végére már tízgólos előnyt harcolt ki magának, amelyet a második játékrészben tovább tudott növelni. Zöldi-Tóth Katalin együttese magabiztosan irányította a játék képét, a lefújáskor pedig nagy különbséggel gyűjtötte be a győzelemért járó pontokat.

A mérkőzés alakulása: 10. perc: 4-8, 20. perc: 12-16, 30. perc: 15-25, 40. perc: 19-31, 50. perc: 23-40, 60. perc: 28-43.

A Gyulasport NKft. ifjúsági csapat 11 győzelemmel és 5 vereséggel végzett a bajnoki pontvadászat harmadik helyén.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)