Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Döntetlen a városi rangadón, élesedik a verseny a bronzéremért

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. május 01. 14:00
Döntetlen a városi rangadón, élesedik a verseny a bronzéremért
A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának eredményei

A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 74. idényének 9. fordulóját játszották le a csapatok április 28-án és 29-én. A fürdővárosi fociliga tavaszi idényének soros etapjában a bajnoki arany két esélyese is összecsapott egymással.

A soros fordulóban a Közüzem csapata alaposan kinyitotta a gólcsapot a Futizo Kft. ellen, a Zé-Pé Café Kft. nagy csatában gyűjtötte be bajnoki pontjait, az Attila FC együttese pedig csupán egy ponttal lett gazdagabb a Kövizig-Fuszek elleni derbi után.  A forduló slágermérkőzésén az éllovas találkozott  a tavalyi bajnokkal, ahol a két rivális gólnélküli döntetlennel folytatta a bajnoki versenyfutást.

Eredmények: Futizo Kft.–Közüzem 1-6, Gyula Ablak Kft.–Zé-Pé Café Kft. 2-3, Attila FC–Kövizig-Fuszek 2-2 és Gamma Autószerviz–FC Mezőhegyes 0-0.

A tabella állása: 1. FC Mezőhegyes 25 pont, 2. Gamma Autószerviz 19 pont, 3. Attila FC 14 pont, 4. Futizo Kft. 13 pont, 5. Zé-Pé Café Kft. 13 pont, 6. Közüzem 10 pont, 7. Kövizig-Fuszek 5 pont és 8. Gyula Ablak 4 pont.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)