Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Már a tabella hatodik helyén az NB II.-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. április 28. 14:00
Már a tabella hatodik helyén az NB II.-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Nyírség NSC 3-0 (2-0)

Az NB II.-es női labdarúgó-bajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Nyírség NSC együttesét fogadta otthonába utazott április 24-én. A fürdővárosi gárda az ötödik helyért folyó versenyfutás egyik fontos mérkőzésén fogadta aktuális riválisát.

az ötödik helyre hajt Molnár zoltánné NB II.-es együttese

Fotó: Tóth László

A Gyulai együttes az előző fordulóban a Szolnoki MÁV UFC ellen gyűjtötte be győzelmét, amellyel a tabella nyolcadik helyéről folytathatta a bajnoki pontvadászatot. Molnár Zoltánné gárdája a folytatásban a tabella alsó harmadából érkező Nyírség NSC csapatát fogadta az Id. Christián László Városi Sporttelepen. A két gárda az őszi szezonban is találkozott egymással, akkor 0-2-es vendégsiker született.

A Gyulai Amazonok közösségi oldala a mérkőzésről azt írja, a csapat a helyzeteit nem használta ki túl jó arányban, ennek ellenére megnyugtató, kétgólos előnnyel cseréltek térfelet, miután Szerb Katalin és Szabó Tünde szerzett szép gólt az első félidőben.

– A második játékrészben is inkább a mi játékunk dominált, a befejezéseknél azonban pontatlanok voltunk. Hack Fanni az 50. perc körül megszerezte csapatunk harmadik találatát, utána azonban már csak helyzetekig jutottunk – olvasható a bejegyzésben.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata a tabella hatodik helyéről várhatja a folytatást, csupán három ponttal lemaradva a Nyíregyháza Spartacus FC együttese mögött. A fürdővárosi gárda be is hozhatja lemaradását, hiszen a következő fordulóban az ötödik helyen álló riválisát várja a gyulai arénába.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)