Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szabó Sándor lett az év rendőre a bűnügyi kategóriában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • TP • HÍREK • 2022. április 27. 13:00
Szabó Sándor lett az év rendőre a bűnügyi kategóriában
Több gyulai rendőrt is kitüntettek a Szent György-napi ünnepségen

Forrás: police.hu

Állománygyűlést tartottak Szent György napja alkalmából a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon április 25-én. Az eseményen több gyulai rendőrt is kitüntettek.

Az ünnepségen Wéber Csaba rendőr alezredes, a Gyulai Határrendészeti Kirendeltség vezetője mondott köszöntőt, amelyben felelevenítette Szent György legendáját, és köszönetet mondott a rendőrök és rendőrségi dolgozók áldozatos munkájáért. A főkapitányság vezetője, Varga Koritár Attila rendőr ezredes 52 kitüntetést adott át az eseményen, a rendőrök és rendőrségi dolgozók mellett két tűzoltót és két hivatásos vadászt is elismerésben részesített.

A bűnügyi kategóriában Szabó Sándor rendőr őrnagy, a Gyulai Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztályának vezetője lett az év rendőre. A rendészeti kategóriában Komoróczki Edina rendőr századost, a Békéscsabai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályának kiemelt főelőadóját, a határrendészek közül pedig Szabó József rendőr főtörzszászlóst, a Biharugrai Határrendészeti Kirendeltség szolgálatparancsnokát választották az év rendőrének.

Az ünnepségen több gyulai rendőrt is díjaztak: a szolgálat példamutató ellátásért dicséretben és jutalomban részesült Nagyné Mádai Orsolya rendőr százados, a Gyulai Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója, Fenesiné Markovics Nóra rendőr főhadnagy, a Gyulai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztályának főelőadója, Neller Zsanett rendőr őrmester, a Gyulai Határrendészeti Kirendeltség határrendészeti alosztály határrendésze, valamint Lovas Csaba rendőr őrmester, a Gyulai Határrendészeti Kirendeltség határrendészeti alosztály határrendésze.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)