Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Karate-éremeső Budapesten

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. április 24. 13:30
Karate-éremeső Budapesten
Nyolc éremmel zárta a Sáfár Kupát a Gyulai Karate Egyesület

A Gyulai Karate Egyesület csapata Sensei Sáfár Lászlóval

Fotó: Gyulai Karate Egyesület

A Gyulai Karate Egyesület is képviseltette magát az A.J.K.A. Hungary Karate Szövetség egyik népszerű országos versenyén, a Sáfár Kupán, melyet  április 23-án rendezett meg a Sensei Csákvári Karate Club – olvasható az egyesület közleményben.

Mint írták, az eseményen a fürdővárosi egyesületet hét karatéka képviselte, akik kiváló eredménnyel térhettek haza.

A pandémia ugyan hátráltatta a folyamatos felkészülést, ám ahogy a lehetőségek újra engedték, az edzések a megszokott módon és talán még a korábbinál is nagyobb lendülettel folytatódtak. Ez a kitartó munka szombaton meghozta a gyümölcsét – fogalmaztak.

A vidéki és fővárosi versenyzők formagyakorlat (kata) és küzdelem (kumite) versenyszámban mérték össze tudásukat. A Gyulai Karate Egyesület versenyzői közül mindenki szép eredményt ért el, a fürdővárosi klub nyolc éremmel tért haza. A versenyzőket Sensei Torma György 7. Dan és Sensei Baracsi István 4. Dan készítette fel.

Eredmények: Selmeczi Júlia Kata III. hely, Csibi-Bagi Trisztán Kata I. hely, Baracsi Zétény Kata III. hely, Baracsi Zalán Kata I. hely, Dobra András Kata III. hely, Rus-Gál Emma Kata I. hely és Veres Kornél Kata Kumite I. hely.

A rendezvény névadója, Sensei Sáfár László X. DAN shotokan karate nagymester rendszeres vendége a fürdővárosnak is, hiszen évente Gyulán rendezi meg az A.J.K.A. Shotokan Karate-Do Szövetség nemzetközi instruktortáborát.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)