Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai érmek az agility- és paragilitykupán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. április 13. 12:30
Gyulai érmek az agility- és paragilitykupán
Több hazai versenyző is dobogós helyen végzett a kutyás ügyességi viadalon

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor

A Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnok adott otthont a XXVI. Medivid Agility Kupa és a XVII. ParAgility Kupa küzdelmeinek április 9–10-én. A nemzetközi kutyás ügyességi versenyen a gyulaiak öt összetett első helyet és több érmet is begyűjtöttek.

Magyarország leghosszabban tartó agility-versenysorozatára több mint 115 gazda-kutya páros nevezett, Ausztria, Csehország, Románia és Magyarország versenyzői álltak rajthoz több kategóriában. A rendezvényt szervező Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klubot 14 versenyző képviselte 20 kutyával. 

A fürdővárosi versenyzők öt egyéni összetett győzelmet és több érmes helyet szereztek. Az egyéni versenyszámok mellett csapatban is sikeresen szerepelt a gyulai klub, egy ezüst- és egy aranyérmet is begyűjtött.

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor

Gyulai eredmények: Baráth Orsolya és Remy A1 Agility 2. hely, A1 Jumping 1. hely összetett 1. hely, Barna Zoltán és Jill Kezdő Agility 1. hely, összetett 3. hely, Kovács Hédi és Pepper Kezdő Agility 2. hely, Kezdő Agility2 1. hely, Kezdő Jumping 1. hely, összetett 1. hely, Papp Róbertné és Elizabeth A1 Jumping 3. hely, Papp Róbertné és Mike Kezdő Agility 3. hely, Kezdő Agility2 3. hely, összetett 2. hely, Papp Róbert és Jago Kezdő Agility 1. hely, Papp Róbert és Pöpec A1 Agility 3. hely, összetett 3. hely, Papp Róbert és Charles Kezdő Agility 1. hely, Kezdő Jumping 1.hely, összetett 1.hely, Peres István és Coco A1 Agility 2. hely, összetett 3. hely, Simon Matild Melánia és Indyra A1 Agility 1. hely, A1 Jumping 3. hely, összetett 1. hely, Simon Csaba és Pepe ParaAgility 2. hely, ParaJumping 2. hely összetett 2. hely, Simon Csaba és Pajti ParaAgility 1. hely, ParaJumping 1. hely összetett 1. hely, Szabó Márton és Zippo A1 Jumping 1. hely, összetett 2. hely. Basic Trio (Papp Róbertné és Zente, Papp Róbert és Pöpec, Papp Róbertné és Elizabeth) Medium 1. hely és Gyulai Kolbásznak valók (Peres István és Coco, Papp Róbertné és Gee-gee, Szabó Márton és Zippo) Maxi 2. hely.

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor

A Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klub versenyzői: Baráth Orsolya és Remy, Barna Zoltán és Jill, Juhász Beáta és Bingo, Kovács Hédi és Pepper, Papp Róbertné és Zente, Papp Róbertné és Gee-gee, Papp Róbertné és Elizabeth, Papp Róbertné és Mike, Papp Róbert és Jago, Papp Róbert és Pöpec, Papp Róbert és Charles, Peres István és Coco, Simon Matild Melánia és Indyra, Simon Csaba és Pepe, Simon Csaba és Pajti és Szabó Márton és Zippo.

GYULAI HÍRLAP • 2022. április 12. 15:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)