Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Húsvétkor is sokan keresik fel Gyulát

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2022. április 13. 10:00
Húsvétkor is sokan keresik fel Gyulát
A fürdőváros a harmadik legnépszerűbb belföldi úti cél lesz

Gyula is a legkeresettebb belföldi úti célok között lesz a húsvéti hosszú hétvégén – derül a szallas.hu lapunkhoz eljuttatott friss elemzéséből.

A szálláskereső portál keddi közleményében azt írta, az előfoglalási adatok alapján már most több foglalás áll bent húsvétra, mint 2019-ben.

Kiemelték, ha nem csökken az utazási kedv, akkor az utolsó pillanatos foglalások beérkezésével rekordszámot érhet el a belföldi turizmus húsvétkor, a 2019-es számok ötödével vagy akár negyedével is több foglalás várható. A bruttó közvetített forgalom már most megdöntötte a három évvel ezelőtti rekordot, 58 százalékkal túlszárnyalta azt.

A közlemény idézi Trepess Beatrixot, a szallas.hu PR-menedzserét, aki elmondta, hogy az éjszakánkénti ár egy személy részére harmadával nőtt 2019-hez képest, idén országos viszonylatban átlagosan fejenként 10 ezer forintba kerül egy éjszaka húsvétkor.

Eger, Budapest, Gyula, Hajdúszoboszló és Pécs bizonyultak a legkeresettebb úti céloknak, majd Szeged, Hévíz, Siófok, Nyíregyháza és Balatonfüred áll a népszerűségi listán.

A portál kitért arra is, hogy az első negyedévben 2019-hez képest 19 százalékkal, 2020-hoz képest 26 százalékkal többen foglaltak szállást (2021-ben nem lehetett utazni ebben az időszakban). 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)