Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kíméletlen versenyt fut a tekekupáért a címvédő és a bajnokaspiráns

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. április 02. 17:00
Kíméletlen versenyt fut a tekekupáért a címvédő és a bajnokaspiráns
A Suzuki Kupa 17. és 18. fordulójának eredményei

A városi tekebajnokság 17. és 18. fordulóját fordulóját játszotta le a Suzuki Kupa mezőnye. A 2021/2022-es kiírás soros etapjában tovább folytatta kiélezett vetélkedését az „LL” Kétegyháza és a KÖVITE-Sarkadkeresztúr csapata.

A városi tekeliga soros fordulójában az „LL” Kétegyháza legyőzte az Öregfiúk együttesét, majd váratlan döntetlennel torpant meg a Magyarvárosi Söröző gárdája ellen. A trónkövetelő KÖVITE-Sarkadkeresztúr a Baráti BT elleni győzelemmel lépett közelebb az éllovashoz, ám az Ismerős Arcok alakulatával szemben elszenvedett vereségével mégsem tudta kihasználni legfőbb riválisa kihagyását. Az Ismerős Arcok csapata az Öregfiúk elleni sikerrel megelőzte ellenfelét a tabella harmadik helyén, a Szabó Legények csapata pedig a Baráti BT ellen maradt versenyben a bronzéremért folyó vetélkedésben.

A városi tekeliga élén továbbra is az „LL”Kétegyháza áll, a Kövite-Sarkadkeresztúr együttese pedig egyetlen pontnyi hátrányból követi a listavezetőt, míg a bronzérmes pozícióba az Ismerős Arcok együttese lépett fel.

Eredmények: KÖVITE-Sarkadkeresztúr–Baráti BT 5-1, Ismerős Arcok– Öregfiúk 5-1, „LL” Kétegyháza–Magyarvárosi Söröző 3-3, Ismerős Arcok–KÖVITE-Sarkadkeresztúr 4-2, „LL” Kétegyháza–Öregfiúk 5-1 és Szabó Legények–Baráti BT 4-2.

A hét legjobb eredményei: Schriffert Roland 500 fa, Márki Zoltán 477 fa és Schriffert Károly 475 fa.

A tabella állása: 1. „LL” Kétegyháza 33 pont, 2. KÖVITE-Sarkadkeresztúr 32 pont, 3. Ismerős Arcok 18 pont, 4. Öregfiúk 16 pont, 4. 5. Szabó Legények 16 pont, 6. Magyarvárosi Söröző 8 pont és 7. Baráti BT 5 pont.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)