Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiállítás, könyvbemutató, nótaest

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2022. március 20. 16:08
Kiállítás, könyvbemutató, nótaest
Programajánló

KÖNYVTÁR

Március 22-én, kedden 14 órától id. Bedekovich Lőrinc kéziratos térképeiből nyílik kiállítás a könyvtár földszinti folyosóján. A 14 órakor kezdődő megnyitón köszöntőt mond Erdész Ádám nyugalmazott levéltár-igazgató és Kovács Béláné Pető Magdolna, a Népfőiskolai Társaság elnöke, a tárlatot Horváth Gergő, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Levéltár igazgatóhelyettese nyitja meg. A kiállítás április 23-ig látogatható.

Március 23-án, szerdán 17 órától Szilágyi András legújabb, Képidő – időkép című kötetét mutatják be a Simonyi olvasóteremben. A gyulai képzőművészet hagyományát és kortárs folyamatait is bemutató kötetről Ábrahám György gyulai költő és Durkó Károly, a Gyulai Évszázadok Alapítvány elnöke beszélget a szerzővel.

KAMARATEREM

Március 24-én, csütörtökön 19 órától Háy János Nehéz című előadását viszik színre a Gyulai Várszínház Kamaratermében Bérczes László rendezésében, Mucsi Zoltán, Bajcsay Mária, Katona László, Ilyés Róbert, Moldvai Kiss Andrea, Moldvai Kiss Andrea és Molnár Gusztáv szereplésével. Belépőjegy 200 forintért váltható.

MŰVELŐDÉSI HÁZ

Március 27-én, vasárnap 14 órától magyar nóta- és operettdélutánt tartanak az Erkel Ferenc Művelődési Központban. Jegyek 2800 és 3200 forintért kapható a művelődési házban.

ÁLLATBÖRZE

Április 2-án, szombaton 7-től 11 óráig galamb- és kisállatbörzét tart a gyulai V-79-es Galamb és Kisállattenyésztők Egyesülete a Prohászka Zsolt Városi Sportcsarnok parkolójában.  

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)