Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kecskeméten is taroltak a gyulai bowlingosok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. március 20. 16:30
Kecskeméten is taroltak a gyulai bowlingosok
A Harruckern SE sportolói két aranyéremmel zárták a versenyt

kiváló teljesítménnyel zártak a gyulai versenyzők a kecskeméti tornán

Fotó: Harruckern SE

A kecskeméti Bowling Center adott otthont az országos páros és egyesített páros bowlingversenynek március 19-én.  Magyar Speciális Olimpiai Szövetség bowling szakágának tornáján a  Harruckern SE bowlingcsapata is a bábuk elé lépett.

A Nyikora Andrea, Herczeg János, Nagy András, Pecze Szabolcs, Irimiás Zsolt, Czeglédi Sándor, Gávris Emil és Szombati Zoltán alkotta fürdővárosi egyesület öt párossal képviseltette magát az országos versenyen. A Szombati György, Pecze Szabolcs alkotta kettős és a Herczeg János, Nyikora Andrea egyesített páros is kiválóan gurított, mindkét együttes aranyéremmel zárta a versenyt. A fürdővárosi különítmény a továbbiakban is jól versenyzett, további két ezüsttel és egy bronzéremmel gazdagította éremgyűjteményét.

Eredmények: Herczeg János és Nyikora Andrea 1. hely, Szombati György, Pecze Szabolcs1. hely, Nagy András, Herczeg János 2. hely, Nagy András, Gávris Emil 2. hely és Irimiás Zsolt, Czeglédi Sándor 3. hely.

A gyulai csapatot Nyikora Péter, a Harruckern SE alelnöke készítette fel, az éremhalmozó együttesnek a Dél-alföld Wellness Egyesület bowlingpályája biztosította a felkészülést.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)