Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az 5 leggyakoribb sportfogadási hiba

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • HÍREK • 2020. március 02. 07:00
Az 5 leggyakoribb sportfogadási hiba
Dolgozzunk ki egy hosszú távú fogadási stratégiát!

A sportfogadás nagyszerű módja az új, kitörő érzelmek megélésének. Azonban van néhány alapvető hiba, amelyet a sportfogadas.net szakértői szerint a kezdő fogadók gyakran elkövetnek. Némelyik meglehetősen triviálisnak tűnhet, ám ezek a leggyakoribb okai annak, hogy a kezdő fogadók gyakran elveszítik feltett pénzüket.

Mindent egy lapra

Ez az első számú hiba a kezdők körében. Gyakran a fogadókat az intuíció vezérli, és úgy gondolják, hogy 100%-ban biztosak abban, hogy az egyik klub fog nyerni. A sportfogadási irodák elemzői szeretik az ilyen hatalmas önbizalmat, ezért meglehetősen magas esélyeket kínálnak a meccsre. Ez tovább tüzeli a fogadókat, ami után összes pénzüket felteszik, remélve, hogy ők viszik haza a hatalmas jackpotot!

Ezt határozottan nem ajánljuk! Ilyen esetekben pontosan a fenti ellenkezője szokott történni. A tapasztalt sportfogadók azt tanácsolják, hogy csupán a fogadásra szánt összeg 3-5 százalékát tegye fel, ami kudarc esetén még visszanyerhető.

Például, az Európa Liga egyik mérkőzésén a nyilvánvaló favorit az egész meccs alatt támadta az ellenségét, mégis veszített.

Sérülések és az időjárási viszonyok figyelmen kívül hagyása

Tegyük fel, hogy Ön a csapatsportokra, például a kosárlabdára vagy a futballra szeret fogadni. Ebben az esetben mindig ellenőriznie kell a híreket, hogy vannak-e konkrét információk, például bejelentett sérülések vagy közelgő rossz időjárás. Az ilyen típusú adatok létfontosságúak a fogadási siker szempontjából, mert befolyásolhatják a játék kimenetelét. Számtalan olyan helyzet van, amikor egy kulcsjátékos megsérül, így a csapat alul teljesít. Hasonlóképpen, tegyük fel, hogy a játék során elkezd esni az eső. Ebben a helyzetben előfordulhat, hogy a játékosok hibáznak, ami rossz eredményhez vezet. Mindez lehet, hogy a feltett pénz elvesztését vonja maga után, még akkor is, ha a statisztikák és az előrejelzések pontosak voltak.

Harmadik fél által javasol tétek

Vannak, akik szentül meg vannak győződve arról, hogy a jó szerencse mindig a kezdők mellé szegődik, ám a sportfogadás nem csupán a szerencse kérdése. Gyakran a kezdők olyan eredményekre fogadnak, amelyekben magabiztosak, még akkor is, ha az első próbálkozásuk sikertelen volt. Sorozatos hibák után a fogadók azonban kezdenek kételkedni saját képességeikben, és harmadik félhez fordulnak ajánlásokért.

A harmadik félbe, például kereskedőkbe vetett bizalmuk nagymértékben erősödik a kereskedő korábbi pozitív eredményei által, ám az ilyen eredményekre nem szabad támaszkodni. Ezeknek az előrejelzéseknek az eredménye az összes feltett pénz elvesztését vonhatja maga után. Még ha kezdetben szerencséje is van, csak néhány fogadás lesz sikeres, és hosszú távon pénzt fog veszíteni.

Ne akarja nagyobb tétekkel behozni veszteségeit

A „játszani csak nagyban érdemes” típusú hozzáállás lehet, hogy a futballpályán bejön, azonban a sportfogadások esetében nem feltétlenül van így. Rengeteg kezdő szerencsejátékos hajlamos elkövetni azt a költséges hibát, hogy egy veszteség után megpróbálja minden áron visszaszerezni elvesztett pénzét.

Fogadási szakértők azt vallják, hogy nem számít, mennyit veszített egy téten, ne hajszolja a veszteségeit azáltal, hogy legközelebb még pénzt több pénzt tesz fel. Végül is, a sportfogadás egyfajta szerencsejáték, így még ha kiválóan ért is a statisztikához, akkor sem feltétlenül fog mindig nyerni. Ráadásul, a blackjackhez vagy a ruletthez hasonlóan, lesznek olyan idők, amikor hosszú vesztes sorozatban találja magát. Ebben a helyzetben jobb, ha abbahagyja a fogadást, nehogy a kelleténél több pénzt veszítsen! Gondoljon bele, ha mondjuk 100 eurót veszíti egy téten, majd megduplázza a fogadást remélve, hogy behozza előző veszteségét, csak azt kockáztatja, hogy összesen 300 eurót fog veszíteni.

Ezért azt javasoljuk, hogy dolgozzon ki egy hosszú távú fogadási stratégiát, mert idővel a győzelem és a veszteség aránya kiegyenlítődik. Ez az egyetlen igazi módja annak, hogy profitot szerezzen a sportfogadásokból, ezért ahelyett, hogy érzelgőssé válna, hozzon létre egy költségvetést, és próbáljon meg ragaszkodni hozzá, amennyire csak lehetséges!

Tartózkodjon a nem szabályozott szerencsejáték platformoktól

Mivel manapság már számtalan sportfogadási oldal áll rendelkezésre, nehéz megtalálni a számunkra ideálisat. Azonban, ha online fogadást szeretne kötni, az egyik legfontosabb dolog, amire figyelnie kell, hogy a webhely biztonságos-e vagy sem. Adatai veszélyben vannak, és nem lehet biztos abban, hogy megkapja a kifizetéseket, vagy hogy az eredmények tisztességesek-e. Sajnos rengeteg tisztességtelen sportfogadási oldal létezik, így mielőtt valódi pénzt fektetne be, győződjön meg arról, hogy az adott oldalnak van-e szabályozó hatósága. A jó hír az, hogy vannak olyan speciális weboldalak, amelyek az összes magyarországi játékplatform elemzéséért, valamint a biztonságosak listájának összeállításáért felelősek. Ha él ezekkel az értékes eszközökkel, akkor gyorsan azonosítani tud egy megbízható platformot, ahol azonnal fogadást is köthet anélkül, hogy aggódnia kellene a csalók vagy az adatszivárgás miatt.

Ha szeretne többet megtudni a sportfogadásokról, látogasson el a sportfogadas.net oldalra.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)