Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hollik István: a veszélyek korát éljük

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2022. március 03. 09:45
Hollik István: a veszélyek korát éljük
Lakossági fórumot tartott Gyulán a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója

kovács józsefhollik istván és görgényi ernő

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Lakossági fórumot tartott Hollik István, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója március 2-án a Vigadóban.

A megjelenteket Görgényi Ernő polgármester és Kovács József országgyűlési képviselő köszöntötték, majd Hollik István következett, aki a választás tétjéről beszélt.

Mint mondta, több feltételezésük is volt az elmúlt időszakban, amelyekből több is hibás volt, például az, hogy úgy hitték, 2010 után végleg sikerült megszabadulni Gyurcsány Ferenctől, valamint az ő kudarcos politikájától, de tizenkét év alatt visszaküzdötte magát a baloldal élére. Hozzátette: nem sikerült elkerülni az Ukrajnában zajló háborút sem, pedig sokan, még a legerősebb országok is ezen dolgoztak.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– A veszélyek korát éljük – fogalmazott a kommunikációs igazgató, de az eredményeikre ezért lehetnek még büszkébbek, hiszen azokat nem nyugodt körülmények között érték el. Amikor 2010-ben átvették az ország vezetését, az a csőd szélén állt, voltak természeti katasztrófák, jött a bevándorlási válság, a koronavírus-járvány, most pedig az ukrán-orosz háború.

Kiemelte, hogy ezzel kapcsolatban három fő célkitűzésük van: Magyarországnak ki kell maradnia a konfliktusból, a határokon belül garantálni kell mindenki biztonságát, valamint azért kell dolgozni, hogy minél hamarabb helyreálljon a béke.

Hollik István hangsúlyozta: sajnálatos módon háborús időben sem tudnak nemzeti egységet teremteni, mert a baloldal ebben nem partner – ahogy a járványhelyzetben sem lehetett rájuk számítani –, felelőtlen lépéseket és kijelentéseket tesznek. Felidézte, hogy Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje katonákat és fegyvert küldene Ukrajnába, valamint szerinte akkor is a legmagasabb szankciókat kell alkalmazni Oroszországgal szemben, ha az számunkra gazdasági kárral jár.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Hozzátette: 2002 és 2008 között a baloldalnak hat nyugodt éve volt, de ezt nem az ország felzárkóztatására, hanem eladósítására használták. Nyolc év alatt 200 ezer munkahelyet tettek tönkre, ehhez képest mára 1 millióval több munkahely van, a minimálbért pedig a háromszorosára emelték.

Arról is beszélt, hogy mióta a Fidesz vezeti az országot mindenhol támadják őket külföldön, ennek oka pedig az, hogy ők a saját útjukat járják, mindig azt helyezik előtérbe, hogy a magyaroknak mi a jó, nem foglalkoznak mással.

Aláhúzta: a választásig hátralévő időben mindenkit arra buzdít, hogy használja a közösségi médiát arra, hogy mindenkihez eljussanak a hírek, április 3-án pedig menjenek el szavazni, valamint mindenki vigyen magával egy embert.

A fórum a résztvevők kérdéseivel zárult.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)