Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szombaton erős szél és csapadék várható

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. január 28. 17:42
Szombaton erős szél és csapadék várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Szombaton délelőtt többórás, szűrt napsütés a Tiszántúlon és a Dél-Alföldön várható. Délután már mindenütt borult lesz az ég. A déli óráktól előbb a Dunántúlon és a főváros tágabb térségében alakul ki eső, havas eső, a hegyekben havazás.

Estig felhős idő várható helyenként helyenként záporral, hózáporral, havaseső-záporral. Éjjel átmenetileg csökken, majd péntek hajnaltól nyugat felől fokozatosan újra megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, péntek délutánra mindenütt beborul az ég. Akkor előbb a Dunántúlon és a főváros tágabb térségében várható eső, havas eső, a hegyekben havazás. 

Szombaton délelőtt többórás, szűrt napsütés a Tiszántúlon és a Dél-Alföldön várható. Délután már mindenütt borult lesz az ég. A déli óráktól előbb a Dunántúlon és a főváros tágabb térségében alakul ki eső, havas eső, a hegyekben havazás. Estétől már a Dunától keletre is több helyen lehet vegyes halmazállapotú csapadék. Kelet, északkelet felé haladva növekszik a hó esélye. 

A délnyugati szelet élénk, néhol erős lökések kísérik. 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5, +1 fok között alakul, de a szélcsendes, fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 1 és 7 fok között valószínű.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)