Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bokor Eliza (sporttáncos)

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • SPORT • 2021. december 31. 10:00
Bokor Eliza (sporttáncos)
Hogy telt az idei év, mit vár 2022-től?

bokor eliza

Az idei év elég rendhagyó volt a versenyek szempontjából. Az év első felében csak online versenyeket szerveztek, de így legalább többet versenyezhettünk, mint általában. Az első „élő” versenyünk nyár elején volt, a nyári szünet után pedig a megszokottól eltérően viszonylag hamar, már szeptember elején elindult az őszi versenyszezon. Az év második felében, novemberig, összesen hat online és hat „élő” versenyen szerepeltem.

Az edzőm, Varga Adrienn tornászolimpikon szerint is kiegyensúlyozottan versenyeztem idén, nagyon sokat fejlődtem a tavalyi évhez képest. Ami újdonság volt számomra, hogy nemcsak csapatban, hanem szólóban is megmutathattam magam akrobatikus kategóriában. Az online Európa-bajnokságon a tornasportban használt átfordulásokat, szaltókat, gimnasztikus ugrásokat, lazasági és erőelemeket kellett tánclépésekkel ötvözni. A versenyen első helyen végeztem.  

A tavaszi versenyszezon előreláthatólag már február végén elkezdődik. A kiírások szerint több országos versenyen lesz lehetőségem elindulni, és májusban Zágrábban IBFF-Európa-bajnokságot is szerveznek, amin szeretnék ott lenni.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)