Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai tagjai is vannak a Szabad Torna SE világbajnok csapatának

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • MAGAZIN • 2023. június 05. 17:21
Gyulai tagjai is vannak a Szabad Torna SE világbajnok csapatának
Bokor Eliza és Nagy Nerina is részt vett a Dancestar World Masters 2023 Sporttánc Világbajnokságon

Fotó: Szabad Torna SE

Több érmet is begyűjtött a májusi poreci Dancestar World Masters 2023 Sporttánc Világbajnokságon a Szabad Torna SE csapata, melynek tagjai között két gyulai diák is van: Bokor Eliza és Nagy Nerina.

Az Implom József általános iskola tanulói több gyakorlattal is színpadra álltak. Az open duó mellett több csoportos és formációs gyakorlatban is táncoltak, és Bokor Eliza akrobatikus szólóban is elindult a versenyen.

– Álmunkban sem gondoltuk, hogy ilyen szépen szerepelünk. Nagyon sokat készültünk, nagyon egyben volt a csapat, mindenki kitáncolta magából a maximumot. Hosszú, ötnapos verseny volt, de a csapat tagjai mindennap ugyanolyan lelkesen, motiváltan, koncentráltan álltak a színpadra – értékelte a lányok teljesítményét Varga Adrienn edző.

Fotó: Szabad Torna SE

Mint megtudtuk, néhány hónapja a szintén gyulai Bonczos Andrea balettmester erősíti a Szabad Torna SE csapatát, a szakember munkája már ilyen rövid idő alatt is látszódik a csapaton.

– Nagyon büszke vagyok a lányokra, nagy motivációt és lendületet adott nekünk ez a világbajnokság – fejtette ki az edző.

A gyulai versenyzők a következő formációkban szerepeltek a versenyen: világbajnoki 1. hely: production number junior csoport; világbajnoki 2. hely: Bokor Eliza – acrobatic dance gyerek, Nagy Nerina és Bokor Eliza – open junior duó, junior musical theatre group, junior jazzformáció; világbajnoki 3. hely: junior open formáció.

Fotó: Szabad Torna SE

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)