Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Válassz ajándékot az IQ-ban!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. december 08. 18:00
Válassz ajándékot az IQ-ban!
Idén is rengeteg újdonsággal várják a vevőket

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Idén is óriási választékkal várják a betérőket a Kossuth téren található IQ Könyvesboltban, amely karácsonyig a hét minden napján nyitva tart. A vevők mintegy 18 ezer kiadvány közül válogathatnak, emellett könyvutalványt, gyerekjátékot, naptárt, határidőnaplót és kisebb ajándéktárgyakat is vásárolhatnak az üzletben.

Jeszenszky Ákosné Fáber Marianna üzletvezető kifejtette, azoknak is érdemes betérniük a boltba, akik még nem tudják, mivel lepjék meg családtagjaikat, barátaikat karácsonykor, hiszen a széles kínálatnak köszönhetően biztosan megtalálják a tökéletes ajándékot. Hozzátette, üzletük Facebook-oldalára is érdemes ellátogatni, ahol az érdeklődők feltehetik a kérdéseiket, és az újdonságokról is értesülhetnek.

A boltban számos friss megjelenésű sikerkönyv közül válogathatnak a vevők, az üzletvezető többek között Presser Gábor, Náray Tamás, Szűcs Péter, Wilbur Smith, Ken Follett, Bíró Szabolcs, Jakupcsek Gabriella és Vujity Tvrtko kötetét ajánlotta az olvasók figyelmébe. A szakácskönyvek közül Borbás Marcsi legújabb kötetére, Fördős Zé könyveire, valamint a Downton Abbey és a Kárpátok ízei című kötetekre hívta fel a figyelmet. Kiemelte, gyulai vonatkozású könyvek szintén szép számmal találhatók az üzletben, a Gyulai Nyári Művésztelep ötven évét összefoglaló Gyulai iskola című kötet, A gyulai zsidóság emlékkönyve, Bagyinszki Zoltán Szecesszió című albuma és a Göndöcs Péter munkásságáról szóló kötet is megtalálható a polcokon.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyerekkönyvekből szintén óriási a választék, babáknak, óvodásoknak, kisiskolásoknak és kamaszoknak való kiadványokat is kínálnak. A nagy kedvencek, Bartos Erika, Berg Judit vagy Leiner Laura kötetei mellett a gyulai Kiss Ottó könyvei is megvásárolhatók az IQ-ban, de a legújabb Guinness-rekordok könyve és Az év természetfotói – Magyarország című könyv is beszerezhető a kereskedésben.

A boltban ezenkívül különböző méretű és típusú, magyar gyártmányú földgömbök, puzzle-k, diavetítők, diafilmek, társasjátékok és ismeretterjesztő kártyák is kaphatók.

Jeszenszky Ákosné Fáber Marianna arról is említést tett, hogy bibliát többféle kötésben és méretben árulnak, érdemes végigböngészni a kínálatot.

Térképekből, fali-, asztali és öröknaptárakból, noteszekből és határidőnaplókból szintén széles a választék, így biztosan mindenki talál számára megfelelőt.

A klasszikus karácsonyi üdvözlőlapokat, hagyományos képeslapokat, dísztasakokat és díszdobozokat ugyancsak beszerezhetjük a kereskedésben, és ha időt akarunk spórolni, akár díszcsomagolást is kérhetünk – hívta fel a figyelmet az üzletvezető.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az IQ-ban egy budapesti iparművész dísztárgyai is megvásárolhatók, a porceláncsengettyűk, díszgömbök, gyertyatartók és mécsesek a fenyőfa és a lakás dekorálására is kiválók. Jeszenszky Ákosné Fáber Marianna emellett az üzletben kapható festményeket is a művészetkedvelők figyelmébe ajánlotta.

Az ünnepi díszben pompázó üzletben a vásárlók kellemes környezetben, halk zene mellett válogathatnak a könyvek között – emelte ki. Arra is kitért, hogy árukészletük naponta frissül, de ha valami épp nincs készleten, rövid határidővel beszerzik.

A Kossuth tér 2. szám alatti bolt a téli időszakban hétköznapokon 10–18 óráig, szombatonként 10-től 13.30-ig, vasárnaponként 10–12 óráig tart nyitva. Érdeklődni a 06-66/468-558-as telefonszámon vagy az IQ Könyvesbolt Gyula és Orosháza Facebook-oldalon lehet.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)