Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel zárta az őszi szezont a gyulai kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. december 05. 14:00
Győzelemmel zárta az őszi szezont a gyulai kézilabdacsapat
CZ-Gyulasport NKft.–Deszki SC 31-25 (14-13)

A CZ-Gyulasport NKft. kézilabdacsapata az NB II.-es bajnokság soros fordulójában a Deszki SC együttesét látta vendégül december 4-én. Zöldi-Tóth Katalin együttese győzelemmel szerette volna zárni a bajnokság őszi idényét.

győzelemmel zárta a szezont  a gyulai gárda (képünk egy előző mérkőzésen készült)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

CZ-Gyulasport NKft.: Madera-Domomos Cl., Csapó-Kovács H. 2, Milyó A. 8/2, Vólent L. 1, Lukács N. 1, Hős K. 4/1, Szabó K. 4, Csere: Antal X., Horváth R., Ladics V. 1, Kovács K. 2, Nagy P. 7, Anderlik A., Kertes S., Kovács A. és Németh Cs. 1. Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin.

A két rivális ellenkező előjelekkel várhatja a találkozót. A fürdővárosi gárda az előző fordulóban bácsalmási riválisa ellen veszített pontokat, míg ellenfele sikerrel vette hazai bajnokiját. A vendég együttes a tabella nyolcadik helyéről érkezik a találkozóra, Zöldi-Tóth Katalin alakulata pedig a hatodik pozícióból várja ellenfelét.

A gyulai vezetőedző a mérkőzés előtt elmondta, csapata mindenképpen győzelemmel szeretne zárni a bajnokság őszi szezonját.

A találkozót a hazai gárda kezdte jobban, az ötödik percben már 3-0-ra ellépett riválisától. A vendégcsapat azonban nem hagyta annyiban a dolgot, a 10. percben utol is érte a hibákat vétő gyulai együttest.

A folytatásban is hasomlóan alakult a mérkőzés, a fürdővárosi gárda tartotta a távolságot ellenfelével szemben, a deszki alakulat azonban újra és újra visszatért ellenfele nyakára.

A második játékrész elején a szívbajt hozta a hazai szurkolókra a deszki együttes. A vendégcsapat előbb kiegyenlítette a találkozó állását, majd egyetlen támadás erejéig a vezetést is átvette ellenfelétől. Zöldi-Tóth Katalin gárdája azonban rendezte játékát és fokozatosan ellépett riválisától. A játékrész második felétől egyre nagyobbra nyílt az olló a két csapat között, a taktikusabban és szélesebb repertoárral játszó gyulai gárda nagyarányúvá tudta tenni a komoly erőbedobást kívánó találkozó végeredményét.

Jól kezdtük a mérkőzést, viszont nagyon sok technikai és védekezési hibánk volt, amit a jövőben javítani kell. Köszönöm a lányoknak ezt a záró mérkőzést, így jobb szünetre menni. A szurkolóknak köszönjük az egész féléves biztatást, várjuk őket tavasszal is – értékelt Zöldi-Tóth Katalin.

A CZ-Gyulasport NKft. csapata megszerezte hatodik győzelmét, amelynek köszönhetően a tabella 6. helyéről várhatja a tavaszi szezonkezdést.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)