Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Letartóztathatják a gyulai szórakozóhelyen erőszakoskodó férfit

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. november 18. 14:00
Letartóztathatják a gyulai szórakozóhelyen erőszakoskodó férfit
Az 52 éves férfi akarata ellenére közösült egy 15 éves lánnyal

Tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt kezdeményezte a Gyulai Járási Ügyészség egy 52 éves büntetett előéletű férfi letartóztatását, aki egy 15 éves lánnyal akarata ellenére közösült – írta a Békés Megyei Főügyészség közleményében.

A 15 éves lány november 6-án éjszaka a barátaival egy gyulai szórakozóhelyen tartózkodott. A kiskorú sértett az este folyamán alkoholt is fogyasztott, amelytől közepesen ittas állapotba került. A hajnali órákban a férfi felfigyelt rá, és behívta az alagsorban található VIP-szobába beszélgetni. A helyiség ajtaját a férfi belülről bezárta, majd a kanapén ülő sértettet fogdosni kezdte. Bár a sértett többször kérte, hogy hagyja békén, a férfi két kézzel hátranyomta a kanapén, a kezeit lefogta, majd vele akarata ellenére néhány percen keresztül közösült. A férfi (aki a híresztelésekkel ellentétben nem tulajdonosa, nem is bérlője a szórakozóhelynek A Szerk.) ezt követően a mosdóba távozott, a sértett ezt kihasználva kiszaladt a helyiségből.

A kényszerintézkedés kezdeményezésére egyrészt a szökés, elrejtőzés veszélye miatt került sor, másrészt fennállt annak a veszélye is, hogy a terhelt szabadlábra kerülése esetén veszélyeztetné a bizonyítás eredményességét a tanúk megfélemlítésével vagy jogellenes befolyásolásával – olvasható a közleményben.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)