Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos győzelemmel léptek dobogóra az U14-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. november 01. 15:00
Magabiztos győzelemmel léptek dobogóra az U14-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Astra-Activteck HFC-Üllő 5-0 (2-0)

Az U14-es labdarúgó-bajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok csapata az Astra-Activteck HFC-Üllő együttesét látta vendégül. Szerb Katalin korosztályos gárdája hazai győzelemmel szeretett volna feljebb lépni a tabellán.

dobogós helyekért küzdenek az u14-es amazonok

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Freiberger Stella, Kelemen Klarissza, Tóth Panna, Drobnyik Izabella, Krisán Jázmin, Máté Nóra, Szelei Csenge, Baracsi Boglárka és Papp Fanni. Csere: Puskás Adél. Edző: Szerb Katalin.

A fürdővárosi csapat egy kiütéses hazai győzelem után várta riválisát, míg ellenfele az éllovas hatvani gárdával vívott szoros csatát. A gyulai együttes nagy harcban áll a dobogós helyekért, így fontos volt számára a győzelemért járó pontok megszerzése.

A hazai gárda a várakozásnak megfelelően kezdte a derbit, azonnal átvette a kezdeményezést ellenfelétől. A lendületes támadások már a 19. percben góllá értek, Krisán Lujza korai találata után Drobnyik Izabella is eredményes volt, így kétgólos előnnyel váltottak térfelet a csapatok.

A második játékrészben Baracsi Boglárka után Máté Nóra előbb szabadrúgásból, majd büntetőből szerzett gólt, beállítva az 5-0-ás végeredményt.

Gólszerzők: Máté Nóra 2, Baracsi Boglárka, Krisán Lujza és Drobnyik Izabella.

– Nagyon örültem a győzelemnek. A lányok mindent meg is tettek érte. Kemény, küzdős meccs volt, de mindenki hozzátette, amit tud. Örülök, hogy végre azt láttam vissza a pályán, amit kértem tőlük, úgy gondolom, hogy megérdemelt volt a győzelmünk. Büszke vagyok a csapatra – értékelt Szerb Katalin.

A Gyulai Amazonok U14-es csapata a dobogó harmadik helyéről várja az FC Hatvan elleni mérkőzést.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)