Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bővült a Gyulai Böllérbolt termékpalettája

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. október 31. 18:39
Bővült a Gyulai Böllérbolt termékpalettája
Az üzletben minden beszerezhető, ami a disznóvágáshoz kell

Fotó: Gyulai Hírlap 

Új eszközökkel és termékekkel is várja a vevőket a Varsándi utca 3. szám alatt található Gyulai Böllérbolt. A hét minden napján nyitva tartó üzletben valamennyi böllérkellék és kiegészítő megvásárolható: a darálók, a töltők és a kolbászkeverő gépek mellett kiváló minőségű német késeket, valamint műbeleket és fűszereket is árulnak.

A több mint 25 éve működő vállalkozás kis- és nagykereskedelmi tevékenységgel is foglalkozik. A cég fő profilja az eredeti és műbelek, a fűszerkeverékek, valamint a bölléreszközök forgalmazása, a termékeket Békés, Csongrád és Hajdú-Bihar megyei üzletekbe terítik.

A kereskedés hatalmas árukészlettel rendelkezik, termékpalettáján a disznóvágáshoz szükséges eszközök és kiegészítők egyaránt megtalálhatók. A boltban a nagyobb gépek is beszerezhetők, többek között darálókat, töltőket, kolbászkeverő gépeket árulnak különböző választékban és árkategóriában.

Fotó: Gyulai Hírlap 

Az üzletben kések, bárdok, apróbb kiegészítők, fűszerek és savanyúság is kapható. A fűszerpaprikát kizárólag magyar termelőktől szerzik be, a termékről minőségi tanúsítvány és bevizsgálási jegyzőkönyv is készül.

Késekből kiváló márkákat tartanak, Giesser, Solingen és Dick acélokból válogathatnak a vevők. Az egészen kis méretű konyhai késektől kezdve a komoly séfkésekig minden kategória megtalálható a polcokon, és az ezekhez tartozó, fenőacélokból és „csattogókból” sincs hiány a kereskedésben.

A Gyulai Böllérbolt hétfőtől péntekig 8–18 óráig, szombaton 8–15 óráig, vasárnap 8–12 óráig tart nyitva. Elérhetőségek: www.bollerboltgyula.hu, bollerboltgyula@gmail.com, +36-30/204-5242, +36-30/415-0530.     

Fotó: Gyulai Hírlap 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)