Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nyakunkon a disznóvágás

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. október 22. 16:00
Nyakunkon a disznóvágás
Szerezz be mindent a Gyulai Böllérboltból!

 

Fotó: Gyulai Hírlap 

A Varsándi utca 3. szám alatt várja vásárlóit a Gyulai Böllérbolt, amely a hét minden napján nyitva tart. A mai kor igényeinek megfelelő üzletben valamennyi böllérkellék és kiegészítő megvásárolható: a darálók, a töltők és a kolbászkeverő gépek mellett kiváló minőségű német késeket, valamint műbeleket és fűszereket is árulnak.

A 25 éve működő vállalkozás kis- és nagykereskedelmi tevékenységgel is foglalkozik. A cég fő profilja az eredeti és műbelek, a fűszerkeverékek, valamint a bölléreszközök forgalmazása. Mint megtudtuk, az üzlet hatalmas árukészlettel rendelkezik, a kereskedés termékpalettáján a disznóvágáshoz szükséges eszközök és kiegészítők egyaránt megtalálhatók.

Az eredeti és műbelek mellett késeket, bárdokat, apróbb kiegészítőket és fűszereket is tartanak. A boltban a nagyobb gépek is beszerezhetők: darálókat, töltőket, kolbászkeverő gépeket is árulnak különböző választékban és árkategóriában.

A tulajdonos hangsúlyozta: az általuk árusított fűszerpaprikát kizárólag magyar termelőktől szerzik be, a termékről minőségi tanúsítvány és bevizsgálási jegyzőkönyv is készül.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap 

A boltban késekből is kiváló márkákat tartanak, Giesser, Solingen és Dick acélokból válogathatnak a vevők. Kovács József elmondta: a kiváló minőségű, professzionális használatra is alkalmas  termékek a Gyulai Böllérboltban vásárolhatók meg a legkedvezőbb áron a térségben.

A tulajdonos aláhúzta: üzletükben valamennyi, disznóvágáshoz szükséges eszközt és kiegészítőt be tudnak szerezni a vevők, legyen az kolbászszurkáló vagy akár vágódeszka, húskampó és henteskötény. Hozzátette: a lakossági vásárlókon kívül kisebb húsüzemek igényeit is ki tudják elégíteni.

Az üzlet hétfőtől péntekig 8–18 óráig, szombaton 8–15 óráig, vasárnap 8-12 óráig tart nyitva. Elérhetőségek: www.bollerboltgyula.hu, info@bollerboltgyula.hu; +36-30/204-5242, +36-30/415-0530.     

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)