Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Profi séfkések és tőrök a Gyulai Böllérboltból

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. október 13. 18:00
Profi séfkések és tőrök a Gyulai Böllérboltból
A megyében csak néhány helyen beszerezhető termékekkel bővült a paletta

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Ezentúl professzionális Dick séfkések és prémium minőségű Morakniv tőrök is kaphatók a Gyulai Böllérboltban, amely megváltozott nyitvatartással várja a vevőket. Az új termékek a gyulai üzleten kívül csak néhány helyen szerezhetők be a megyében. 

Az 1778-ban alapított német Dick cég Red Spirit séfkései minőségi acélpengével és ergonomikus, kényelmes markolattal rendelkeznek. A svéd Morakniv tőrei rozsdamentes acélból készülnek, időtállóságukat mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a cég 20 év garanciát ad rájuk.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Gyulai Böllérboltban az említett termékek mellett a disznóvágáshoz szükséges eszközök és kiegészítők is megvásárolhatók. A darálók, töltők, kolbászkeverő gépek mellett a kések, a bárdok, a fenőacélok és a „csattogók” is megtalálhatók a termékpalettán. Ezenkívül eredeti és műbelek, fűszerek, savanyúság és kisebb kiegészítők is kaphatók az üzletben.  

A fűszerpaprikát kizárólag magyar termelőktől szerzik be, a termékről minőségi tanúsítvány és bevizsgálási jegyzőkönyv is készül.

A Varsándi utca 3. szám alatt található bolt hétfőtől péntekig 8-tól 18 óráig, szombaton 8–14 óra között tart nyitva. Elérhetőségek: www.bollerboltgyula.hu, bollerboltgyula@gmail.com, +36-30/204-5242, +36-30/415-0530.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)