Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Csökken a bűncselekmények száma a gyulai járás területén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2021. október 27. 11:00
Csökken a bűncselekmények száma a gyulai járás területén
A migrációs nyomás nő a magyar-román határon

Forrás: facebook.com/gorgenyierno

A legfrissebb adatok alapján tovább csökken a bűncselekmények száma a gyulai járás területén – közölte Görgényi Ernő polgármester hivatalos közösségi oldalán.

Mint írta, Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot tartottak a Gyulai Rendőrkapitányságon, ahol Varga Koritár Attila megyei rendőrfőkapitány, Kolysza Zoltán, a Gyulai Rendőrkapitányság vezetője, valamint a gyulai és a lőkösházi határőrizeti kirendeltség vezetői, Wéber Csaba és Kóródi Ferenc alezredesek arról is beszámoltak, hogy nő a migrációs nyomás a magyar-román határon.

Forrás: facebook.com/gorgenyierno

A tanácskozáson részt vettek a járási önkormányzatok képviselői, a települési polgárőrségek vezetői és a köznevelési intézmények képviselői is.

Görgényi Ernő kiemelte: Varga Koritár Attila külön kérte, hogy mindenki azonnal jelentse a rendőrségnek, ha illegálisan lerakott hulladékot talál, a területet pedig ne rakják rendbe, amíg ki nem érnek a rendőrök, mert fontos bizonyítékot semmisíthet meg. Külön felhívta arra is a jelenlévők figyelmét, hogy a gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmények gyanúja esetén haladéktalanul jelezni kell a rendőrség felé.

Forrás: facebook.com/gorgenyierno

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)