Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gödöllői győzelemmel törnek dobogóra az U14-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. október 27. 14:30
Gödöllői győzelemmel törnek dobogóra az U14-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Gödöllői SE 9-0 (5-0)

Az U14-es labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Gödöllői SK együttesét látta vendégül október 24-én. Szerb Katalin gárdája győzelemmel szerette volna folytatni bajnoki sorozatát.

A dobogót ostromolja az U14-es GYULAI Gárda

Fotó: Gyulai Amazonok

A hazai csapat döntetlennel melegített a mérkőzésre, a gödöllői együttes pedig egy kiütéses vereség után érkezett a fürdővárosba, ám a gyulai arénában sem számíthatott sok jóra.

A gyulai alakulat hamar magához ragadta a kezdeményezést, szinte az egész mérkőzésen a vendégek térfelén zajlott a találkozó. Máté Nóra, Tóth Panna és Puskás Adél találataival a 10. percben már 3-0 állt az eredményjelzőn, a félidő vége előtt pedig Kelemen Klarissza és Drobnyik Izabella növelte tetemesre a hazai előnyt.

A második félidőben csak az volt a kérdés, hogy milyen arányú lesz a fürdővárosi győzelem. Szerb Katalin tanítványai tovább ostromolták a vendégek kapuját, de meddő támadásaikból sokáig nem született gól. A szünetet Máté Nóra találata szakította meg, majd három perc leforgása alatt Kelemen Klarissza és Drobnyik Izabella szerzett újabb találatot. A kegyelemdöfést Baracsi Boglárka látványos gólja jelentette, így állítva be a 9-0-ás végeredményt.

Gólszerzők: Máté Nóra 2, Drobnyik Izabella 2, Kelemen Klarissza 2, Puskás Adél, Tóth Panna és Baracsi Boglárka.

– A meccs kezdetével meg voltam elégedve. Azonban ahogy telt az idő, egyre inkább kapkodóvá vált a játék, ami a helyzetkihasználásunkon is meglátszott. A győzelemmel elégedett vagyok, de azzal nem, hogy csak a helyzeteink negyedét sikerült értékesítenünk. A játékban voltak szép megmozdulások és jó pillanatok, de a hibákat ki kell javítanunk. Összességében jó mérkőzés volt, kevésbé jó játékkal fűszerezve – értékelt Szerb Katalin utánpótlásedző.

A Gyulai Amazonok U14-es csapata jelenleg a dobogó harmadik helyén áll, a korosztályos csapat a folytatásban az Astra HFC együttesét fogadja az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)