Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai gól is segítette a remeklő magyar futsalválogatottat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. október 21. 10:15
Gyulai gól is segítette a remeklő magyar futsalválogatottat
Fülöp Diána is betalált a fehérorosz csapat elleni selejtezőn

Ahogy korábban megírtuk, összeállította bő keretét a magyar női futsalválogatott új szövetségi kapitánya, Frank Tamás, valamint segítője, Quirikó Vivien.  A csapat keretében a DEAC játékosa, a gyulai Fülöp Diána is helyet kapott. A magyar válogatott kedden Minszkbe utazott, ahol szerdán meg is mérkőzött a selejtezőtorna házigazda csapatával.

győzelemmel kezdte a selejtezőtornát a magyar női futsalválogatott

Fotó: futsalhungary.hu

A magyar válogatott tegnap kezdte meg szereplését a női futsal-Eb selejtezőtornáján a házigazda fehérorosz válogatott ellen. A nemzeti csapatra még Oroszország és Hollandia vár.

„A találkozón gyorsan kétgólos előnybe kerültünk, de hibáinkat kihasználva felzárkózott ellenfelünk. Végül fordulatos, izgalmas találkozón 5-4-es magyar siker született” – olvasható a futsalhungary.hu oldalon.

Mint írták, a magyar gárda jól kezdte a találkozót, és az első percekben kétgólos előnyt harcolt ki magának. A folytatásban magára talált a házigazda együttes, és hamarosan 2–1-re felzárkózott. A szünet előtt egy szabadrúgásból viszont ismét visszaállt a kétgólosra magyar előny.

„A második félidőben nagy nyomást helyeztek ránk, letámadtak, és bár mi is többször lezárhattuk volna a találkozót, végül ők egyenlítettek ki. Ekkor csapatunk lélekjelenlétének is köszönhetően sikerült újra visszavenni a vezetést és végül 5–4-re megnyerni a fordulatos, mindkét fél részéről sok hibát hozó, kissé ideges hangulatú találkozót” – olvasható a bejegyzésben.

Fülöp Diána a mérkőzés során csereként lépett pályára. A DEAC középpályása meghálálta a bizalmat, hiszen a 36. percben góllal segítette csapatát.

A magyar női futsalválogatott október 21-én az orosz nemzeti csapat ellen folytatja a selejtezőtornát.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)