Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A munkahelyek biztonságáról tartottak előadást a gyulai vállalkozóknak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2021. október 08. 15:00
A munkahelyek biztonságáról tartottak előadást a gyulai vállalkozóknak
Az eseményt a Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatala szervezte

dobogókői györgy

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Kis- és középvállalkozóknak tartott programot a Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatala, amely során a járási hivatal területén működő kis- és közepes vállalkozások képviselői részére tartottak előadást a munkahelyek biztonságáról. 

Az esemény előadója Dobogókői György volt, a Békés megyei munkahelyek biztonságáért felelős munkacsoport vezetője, aki lapunknak elmondta: 2018-ban alakították meg munkacsoportjukat, amelynek feladata volt a helyi munkahelyek biztonságát fókuszba állítani. 

– Első lépésként egy 74 oldalas, tudományos igényű dolgozatot készítettünk, amelyben különböző aspektusokból megvizsgáltuk a megyei helyzetet, majd javaslatokat tettünk arra, hogy miket lehetne tenni annak érdekében, hogy biztonságosabbak legyenek a munkahelyek. 

– A munkabiztonság, munkaegészségügy mellett foglalkoztatási kérdések is felmerültek, ezen kívül munkaügyi, környezetvédelmi és katasztrófavédelmi kérdések, valamint a jog - és az információbiztonság is. Amint az anyag elkészült, azt igyekeztünk megjelölni, kik számára lennének a leghasznosabbak ezek az ajánlások, és arra jutottunk, hogy a nagy cégeknél már ismerik a kapcsolódó joggyakorlatokat, megvannak a megfelelő szakemberek, ám a kisvállalkozások segítségre szorulhatnak, így az ő tájékoztatásuk érdekében szerveződött a program – tette hozzá Dobogókői György

Mint kiderült, a gyulai előadásra közel 30 helyi vállalkozót hívtak meg, akik egy, az összes fontos információt tartalmazót kiadványból is tájékozódhatnak ezek után a nap legfontosabb témáiról.

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)