Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gomolyfelhős lehet az ég csütörtökön, csapadék nem várható

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2021. szeptember 22. 17:30
Gomolyfelhős lehet az ég csütörtökön, csapadék nem várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Estig a felhőzet tovább szakadozik, de kisebb záporok még előfordulhatnak. Éjszakára az ország nagyobb részén már lecsökken a felhőzet, ám elsősorban a Nyugat-Dunántúlon, valamint a Duna-Tisza közén maradnak erősebben felhős területek, és ott még előfordulhat további csapadék.

Csütörtökön a reggeli maradványfelhőzet gomolyosodik, illetve máshol is gomolyfelhők-képződnek, amelyek egyes részeken jobban össze is állhatnak, így akár hosszabb időre is eltakarhatják a napot. A délután második felétől észak felől fátyolfelhőzet sodródik fölénk, amely északkeleten meg is vastagszik. Csapadék nem valószínű.

Szerdán az északnyugati, csütörtökön a nyugatira, délnyugatira forduló szelet kísérhetik élénk, helyenként erős lökések. Éjszakára átmenetileg gyengül a légmozgás.  

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet szeszélyes területi eloszlásban -1 és +10 fok között alakul, de talajmenti fagy több helyen is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön többnyire 16 és 21 fok között alakul, de északkeleten ennél 1-2 fokkal hűvösebb lehet az idő.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)