Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel robog tovább a Sajben-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. szeptember 13. 15:00
Győzelemmel robog tovább a Sajben-csapat
Csabacsűdi GYLSE–Clean-Way Gyulai Termál FC 0-2 (0-1)

A Megye I.-es bajnokság ötödik fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Csabacsűdi GYLSE otthonában lépett pályára. Sajben Gábor fiatal gárdája a szezonba eddig bukdácsoló riválisával nézett szembe.

sajben gábor ismét győzelmet ünnepelhetett a gyulai gárda padján

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A gyulai gárda döcögősen kezdte a bajnokságot, ám a soros találkozóra már lendületből érkezett, hiszen hazai pályán gálázott sarkadi riválisa ellen. Aktuális ellenfele sem lehet elégedett eddigi teljesítményével, három vereséggel és egy döntetlennel a tarsolyában várta a fürdővárosi alakulatot.

Sajben Gábor előzetesen elmondta, összeszokott és harcos csabacsűdi együttes vár majd fiaira, így ezúttal is küzdelmes mérkőzésre van kilátás.

Villámrajttal indult a találkozó, Pohl már a 2. percben bevette a hazai gárda kapuját. A vezető találat után azonban nem igazán ment a játék a vendégcsapatnak, sorra hagyta ki helyzeteit, a védelemben pedig több apró megingás is jelentkezett.

– A mérkőzést végre gyorsan szerzett góllal kezdtük, ami érezhetően minket lepett meg jobban és nagyon akadozott a játékunk a félidő első felében. Lezárhattuk volna mérkőzést hamarabb is, ám a büntetőnk is kimaradt illetve a 3 az 1 elleni támadást sem tudtunk góllal befejezni. Védekezésben sok apró hibát vétettünk, ellenfelünk pedig sok szabadrúgáshoz és szöglethez jutott, amelyekből veszélyt jelentettek a kapunkra – ismertette a gyulai vezetőedző.

A második félidőben is folytatódott a gyulai nyomás, ígéretes helyzetek tucatját dolgozta ki a fürdővárosi alakulat. A 89. percben Trescsula villant meg, góljával pedig biztossá tette a gyulai gárda három pontját.

– A második félidőben egy rendkívül durva becsúszás következtében sérülés miatt Bozót le kellett cserélnem, valamint elővigyázatosságból kisebb sérülés miatt Bánfi helyére is mást kellett beküldenem. Az 53. perctől megváltozott a játék képe, amelyhez Repisky pályára lépése nagyban hozzájárult. Rengeteget próbáltunk passzolni a borzalmas minőségű pályán, szebbnél szebb támadásokat vezettünk, de a 89. percig nem sikerült egyik támadásunkat sem gólra váltani. A győzelmünk egyáltalán nem forgott veszélyben a mérkőzés során, de sajnos kiütközött, hogy még mindig igazi befejező csatár hiányában szenvedünk. A támadóink rengeteget küszködtek a pálya talajával, de a védelmünk Palik, Oláh A.,Nagy S., Kukla és az idén először lehetőséget kapó Oláh Z. kapus abszolút stabilitást jelentett a csapatnak – értékelt Sajben Gábor.

A Clea-Way Gyulai Termál FC csapata a következő fordulóban a közvetlen rivális Nagyszénási SE együttesét fogadja az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)