Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Izgalmas derbi elé néz a Sajben-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. szeptember 02. 14:00
Izgalmas derbi elé néz a Sajben-csapat
A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Sarkadi Kinizsi LE együttesét fogadja szeptember 4-én

A Megye I.-es bajnokság negyedik fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Sarkadi Kinizsi LE együttesét látja vendégül szeptember 4-én. Sajben Gábor fiatal gárdája a tabella sereghajtóját várja az Id. Christián László Városi Sporttelepre.

győzelemre hajtana a sajben-csapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A hazai gárda a bajnoki lista 8. helyéről várhatja a folytatást. A Sajben Gábor vezette együttes egy vereséggel és egy döntetlennel nyitotta a szezont, majd a harmadik fordulóban halasztott a BVSC-Zugló elleni kupamérkőzés miatt. A soros rivális nem kezdte jól az évadot, eddigi mindhárom mérkőzését elveszítette.

A fürdővárosi alakulat a kupamérkőzésen nyújtott teljesítményére építhet, míg ellenfele mindent meg fog tenni, hogy megfordítsa eddigi teljesítményét.

Sajben Gábor elmondta, nem csak a hétvégi kupameccs bátor játéka, de már az előző mérkőzéseken mutatott játék is bizakodásra ad okot, hogy jó úton jár a fiatal gárda. Kiemelte, együttesének a kiváló védekezés mellett, a gólszerzésre kell hangsúlyt fektetnie.

– A legfontosabb teendőnk, hogy meg kell tanulnunk nyerni. Nem fogunk megelégedni most már azzal, hogy próbálunk tudatosan, tetszetősen focizni. Helyzetekben, gólokban is meg kell mutatkozzon az a munka, amit ezek a srácok nap mint nap beletesznek az edzésen. Kiváló közösség jellemzi a csapatot, de végre a héten már láttam foszlányokat a minden áron győzni akarásból, az edzésgyakorlatokban és egymás közti játékokban. Ahhoz, hogy elhiggyük, hogy több van bennünk eredményesség terén, a védelmünknek is hiba nélkül kell lehozni ezt a mérkőzést, illetve a támadóinktól is több kreativitást, hatékonyságot várok. A mérkőzést szerettük volna kérni a sarkadi csapattól, hogy vasárnap játsszuk le, de nem sikerült egyességre jutni velük. Csakis a győzelem várható el ezen a bajnoki mérkőzésen tőlünk az eredetileg kiírt szombat 16:30-as kezdéssel. Szeretettel várunk minden szurkolót, akik remélhetőleg már gyulai góloknak és győzelemnek is tapsolhatnak – nyilatkozta a gyulai vezetőedző.

A Clean-Way Gyulai Termál FC következő derbije 16 óra 30 perckor kezdődik az Id. Christián László Városi Sporttelep centerpályáján. A szervezők kérik, hogy minden szurkoló hozza magával oltási igazolását.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)