Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Visszavágott az Amazonoknak a debreceni rivális

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. szeptember 01. 14:00
Visszavágott az Amazonoknak a debreceni rivális
DVSC-DEAC–Gyulai Amazonok 4-1 (3-1)

Az NB II.-es női labdarúgó-bajnokság első fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a DVSC-DEAC együtteséhez utazott augusztus 29-én. A fürdővárosi gárda a kupasorozatból kiejtett riválisával nézett szembe.

sovány dorina találata csak a szépítéshez volt elég (képünk egy korábbi mérkőzésen készült)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A két rivális a Simple Magyar Kupában már szembenézett egymással, ahol a fürdővárosi együttes 0-2-es mérkőzésen búcsúztatta ellenfelét. A gyulai gárda a folytatásban a Nyíregyházi Spartacus FC ellenlépett pályára, ahol Szerb Kata négy góljával, nagy csatában lépett át a párharcon.

A bajokság első fordulójában a Molnár Zoltánné vezette alakulat ismét a DVSC-DEAC együttesével randevúzott. Molnár Ágnes elmondta, ezúttal jobb napot kifogó debreceni csapat ellen nem volt ellenszere a gyulaiaknak.

A hajdúsági együttes már az első félidőben kétgólos előnyre tett szert, amelyet Sovány Dorina szépségdíjas gólja korrigált a 33. percben. 2-1.

A félidő zárása előtt ismét a debreceni támadósor villant, amikor Jakus Lili növelte csapata előnyét. A második félidőben a cívisvárosi gárdából Jakus Lili mesterhármasig jutott, így háromgólos debreceni győzelemmel ért véget a derbi.

– Elégedetlen vagyok a mutatott játékkal, hiszen a játékosok legtöbbje mélyen a tudása alatt játszott. Két szép győzelmet értünk el rögtön a bajnoki rajt előtt a Magyar Kupában, ez pedig erőt adott nekünk a találkozóra. A lépés azonban jobban kijött a Debrecennek, több poszton is felülmúltak minket, így megérdemelten tartották otthon a három pontot. Dolgozunk tovább, igyekszünk mindent megtenni hétről hétre fiatal csapatunkkal. A rendkívül erős NB II.-es bajnokságban szeretnénk meglepetéseket okozni – értékelt Molnár Zoltánné.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata a következő fordulóban a Bodon FC csapatát fogadja szeptember 5-én.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)