Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Negyedik alkalommal rendeztek activityversenyt az időseknek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2021. augusztus 31. 16:46
Negyedik alkalommal rendeztek activityversenyt az időseknek
Idén hét csapat indult a megmérettetésen

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az időjárás miatt végül egy héttel a tervezett időpont után, augusztus 31-én tartották meg Gyulán a már hagyományos, időseknek szervezett activityversenyt.

A Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye által szervezett megmérettetésen évről évre a gyulai idősklubok vállalkozó szellemű tagjai csapnak össze, akik bevallottan sokat gyakorolnak azért, hogy végül összeszokottan, rutinosan játszanak.

Juhos Renáta szervező lapunknak elmondta: a szervezők és a résztvevők is nagyon várják a nyár végi összecsapást, amelynek pontos szabályait évek óta csiszolgatják.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– Idén például már nem lehet választani a kategóriák között, ha a játékos már kihúzta a kártyát, csak a csapat utoljára versenyző tagja választhatja meg, hogy mutogatni, rajzolni szeretne, vagy a fogalmat körülírni. Ezzel viszünk egy kis izgalmat a játékba – kezdte a program szervezője.

Elmondta: idén hét csapat, összesen 28 fő játszott, akikkel kísérők is érkeztek. A program a szokásos jó hangulatban telt, a következő évben is számíthatnak a megszervezésére a gyulai idősek. 

– Immáron negyedik alkalommal tartottuk meg a programot, hogy felpörgessük egy kicsit az ellátottjaink életét. A verseny jó agytorna is minden résztevőnek és nézőnek – emelte ki Juhos Renáta.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)