Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai bajnokot avattak a Viharsarok Openen

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. augusztus 19. 15:00
Gyulai bajnokot avattak a Viharsarok Openen
Székács Márk aranya mellé két ezüstérmet is begyűjtött

A hétvégén Békéscsabán folytatódott az MTSZ Amatőr versenysorozata, a megyeszékhelyen 500-as kategóriájú tornát rendeztek – olvasható a Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub közösségi oldalán.

Mint írták, a gyulai klubot több játékos is képviselte a rangos tornán. Székács Márk és az OB III.-as csapat kapitánya, Dr. Bagdi Árpád már az első körben találkozott egymással az egyéni főtáblán. A mérkőzést Márk nyerte, aki meg sem állt a versenyszám döntőjéig, ahol azonban az ellenfele, Németh Csaba 4/2 4/1 arányban diadalmaskodott.

Márk vegyes párosban is a döntőig jutott Jantyik Zsanettel, ám a vasárnapi finálét feladni kényszerültek.

– Klubunk játékosa a két ezüst után szeretett volna aranyérmet is szerezni, ezért a férfi páros versenyszámot is komolyan vette. Párjával, Lipták Szabolccsal minden mérkőzést nagyon taktikusan játszottak végig, mentálisan az egész verseny alatt kizökkenthetetlenek voltak, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az elődöntőt a Hankó Bence/Molnár Milán, valamint a döntőt a Németh Csaba/Csoma Gábor páros ellen is döntő szettben sikerült megnyerniük, így megszerezték az aranyérmet – olvasható a bejegyzésben.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)