Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyulai kórházban életét vesztette a hétvégi verekedés egyik áldozata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. augusztus 16. 12:00
A gyulai kórházban életét vesztette a hétvégi verekedés egyik áldozata
Csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, halált okozó testi sértés

A gyulai kórházban elhunyt a kétegyházi tömegverekedés egyik áldozata. Lapunk információját megerősítette a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kérdéseinkre azt írták, az egyik férfi a bántalmazás következtében szerzett sérüléseiben hunyt el a gyulai kórházban. Ezért a csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaságon kívül, halált okozó testi sértés miatt is folytatja a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság az eset körülményeinek a kivizsgálását. A rendőrségen az a férfi is őrizetben van, aki a gyanú szerint a sérülést okozta.

Mint azt ma megírtuk, a rendőrség augusztus 15-én Orosházán további két férfit vett őrizetbe, akik részesei voltak a kétegyházi csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaságnak.

A nyomozók a 35 és 40 éves férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki, és vizsgálják, hogy kinek milyen szerepe volt a konfliktusban. Mindkettőjük ellen elfogatóparancs volt érvényben.

Korább megírtuk, hogy csoportos verekedés volt szombat délután Kétegyházán. A rendőrség nagy erőkkel avatkozott be. Két sérültet súlyos, életveszélyes állapotban hoztak be a gyulai kórházba. A kórház Semmelweis utcai épülte előtt a verekedésben érintett családok hozzátartozói várakoztak este az utcán. Informátorunk arról is beszámolt, hogy az egyik áldozatnak vascsővel verték szét a fejét, levágták több ujját. A másik férfinak az alkarját kaszabolták össze motoros láncfűrésszel. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)