Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai érmek a Viharsarok Kupán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. július 21. 14:00
Gyulai érmek a Viharsarok Kupán
Lovász Zoltán és Szeri Dávid kettőse aranyéremmel fejezte be a páros küzdelmeket

Felnőtt harmadosztályú, illetve fiú 18-as versenyszámokkal rendezték meg a Viharsarok Kupát július 17. és 19. között. A három napos tornán a Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub négy versenyzője ragadott ütőt.

Érmekkel zárták a békéscsabai tornát a gyulai versenyzők

Fotó: Gyulai Szabadidő Sport Klub

Székács Kristóf F18-ban a későbbi bronzérmestől kapott ki nagy csatában, párosban pedig nem volt szerencséje a sorsolással, hiszen a Lovász/Szeri duótól kapott ki párjával a nyolc között.

Nem jól indult a hétvége Kutasi Bencének sem. A felnőtt egyéni versenyszámban rosszullét miatt kellett feladnia a mérkőzését, délután pedig az F18-as negyeddöntőben 5-1-es állásnál egy rossz lépés következtében részleges bokaszalag szakadást szenvedett. A mérkőzést így fel kellett adnia, párosban pedig nem tudott kiállni az elődöntőre Kincses Bencével, így az első kiemelt gyulai duónak a bronzérem jutott.

A felnőtt egyéni versenyszámban a harmadik kiemelt Kincses Bence a papírformának megfelelően az elődöntőbe jutott, ahol végül Szeri Dávidtól kapott ki. A gyulai teniszező nem lehet csalódott, hiszen tisztességesen helyt állt, így újabb dobogós helyezést ért el, zsinórban a negyediket, melynek köszönhetően közel került a ranglistán a legjobb százba kerüléshez.

Lovász Zoltán a versenyszám második kiemeltje sikerrel vette az elődöntőt az F18-as szám győztese, Gráf Bence ellen, így jöhetett a várva várt döntő Szeri Dávid ellen. A finálé egy nagyon színvonalas mérkőzést hozott, Zoli 5/4-es állásnál két pontra is volt a szett megnyerésétől, Dávid azonban egész hétvégén jól és magabiztosan teniszezett a fontos pontoknál, így összességében 75 63-as győzelmet aratott klubunk játékosa ellen.

Lovász Zoltán és Szeri Dávid egymás oldalán a páros versenyszámot már behúzták, a döntőben a Mihály István/Pacsika Mátyás békéscsabai duót győzték le 60 63-ra.

Gyulai eredmények: Lovász Zoltán 2. hely, Kincses Bence 3. hely, Lovász Zoltán/Szeri Dávid 1. hely és Kincses Bence/Kutasi Bence 3. hely.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)