Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Átvették érmeiket az U19-es futsalbajnokok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. június 23. 17:45
Átvették érmeiket az U19-es futsalbajnokok
A korosztályos gyulai gárda nyerte a megyei futsalbajnokságot

Megkapta aranyérmeit és bajnoki serlegét a Gyulasport NKft. megyei U19-es futsalbajnokságban élen végző korosztályos csapata. A Szabó Attila irányította együttes Kertes Istvántól, a Gyulasport NKft. ügyvezetőjétől és Dobi Róberttől, a Clean-Way Gyulai FC-Termál elnökétől vehették át elismeréseiket.

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A gyulai gárda az alapszakasz 5. helyén kvalifikálta magát a felsőházi rájátszás küzdelmeire. Szabó Attila alakulata három győzelemmel rajtolt a felsőházi csatában. A folytatásban azonban már szorosabbá vált az aranyéremért folyó versenyfutás, ám a fürdővárosi gárda többet nem hibázott, így pontazonossággal ugyan, de megszerezte a bajnoki trófeát.

Oszlács Norbert, a korosztályos gárda játékosa elmondta, a siker a csapategységen kívül annak is volt köszönhető, hogy a keret néhány tagja folyamatosan a felnőttcsapattal tudott készülni. Az így nyert extra terhelés a játékosok fejlődésén is alaposan meglátszott.

A Gyulasport NKft. U19-es csapata hét győzelemmel és három vereséggel zárta az élen a bajnokságot. A korosztályos csapat az aranyérem mellett egyéni sikereket is elkönyvelhet, hiszen a góllövőlistán Boros Tamás a második helyen végzett, a dobogó harmadik fokára pedig Magyar Gergő lőtte fel magát.

Gyulasport NKft. U19-es bajnokcsapatának tagjai: Oszlács Norbert, Kukla Soma, Kukla Áron, Kocsis Bence, Kocsis Bálint, Magyar Gergő, Balázs Máté, Máté Tamás, Borbáth Norbert, Rostás András, Szabó Máté, Szász György, Boros Tamás, Kurta Barnabás, Bíró Bence, Horváth Róbert, Durkó Áron, Zsilák Máté, Zsilák Mátyás. Edző: Szabó Attila.

GYULAI HÍRLAP • 2021. június 24. 16:30
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)