Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Regina Galanti: Élet stressz nélkül tinédzsereknek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2021. június 23. 14:00
Regina Galanti: Élet stressz nélkül tinédzsereknek
A Mogyoróssy János Városi Könyvtár rovata

KÖNYVAJÁNLÓ – KÖNYVTÁROSUNK AJÁNLJA!

Fotó: facebook.com/mjvk.gyula

A szorongás megnehezíti az életed? Ez a felbecsülhetetlen útmutató bizonyított kognitív viselkedésterápia-alapú készségekkel és tudatos technikákkal segít megtalálni a kiutat a szorongás okozta stresszből, hogy újra boldog és egészséges életet élhess.

Jó jegyeket szerezni, lépést tartani a közösségi médiával, ápolni a baráti kapcsolataid – már eleve nagyon sok mindennel kell megbirkóznod, amit a szorongás és a stressz csak még inkább megnehezít. Ha előfordul, hogy kerülöd azokat a helyzeteket, eseményeket vagy akár embereket, akik szorongást váltanak ki belőled, jó hír, hogy ezen lehet változtatni.

Dr. Regine Galanti Élet stressz nélkül tinédzsereknek című könyvében megtanulhatod, hogy a viselkedésterápia-alapú készségek és tudatos gyakorlatok miként segíthetnek a szorongás kezelésében és a negatív viselkedésminták visszafordításában. Az egyszerű, de hatékony módszerek segítenek megváltoztatni gondolataidat, viselkedésedet és fizikai reakcióidat, így ez a hasznos útmutató olyan eszközöket ad a kezedbe, amelyekkel az élet minden kihívásával meg tudsz majd birkózni.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)