Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel zárták a tavaszt a gyulai teniszezők

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. / K.B. • SPORT • 2021. június 02. 18:00
Győzelemmel zárták a tavaszt a gyulai teniszezők
Mindkét fürdővárosi csapat remekelt az utolsó fordulóban

A Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub ob II.-es és ob III.-as csapata is győzelemmel zárta a teniszbajnokságot, a fürdővárosi teniszezők remekeltek az utolsó tavaszi fordulóban.

Ob II. TSZSK Gyula–Dunaharaszti MTK 9-0

Az ob II.-es bajnokság utolsó tavaszi fordulójában a gyulai gárda a Dunaharaszti MTK együttesét fogadta, amely a tabella 6. helyét foglalta el. A fürdővárosi együttes nem a legerősebb felállásában lépett pályára, többen is hiányoztak a keretből. A hiányzók miatt sokaknak előrébb kellett játszaniuk a sorban, mint szoktak, ám ez a végeredményen nem látszódott meg.

Székács Márk az első egyéni mérkőzését is lejátszhatta az ob II.-ben, élt is a bizalommal, hiszen két könnyebb játszmában győzte le ellenfelét. A fiatal versenyző hozzáállása és alázata példaértékű lehet mindenki számára, sikeressége pedig megkérdőjelezhetetlen, hiszen az ob III.-ban is minden egyéni mérkőzését győzelemmel abszolválta. A rutinosabb LovászJuhosKincsesCsernusOláh-tengely is hozta a mérkőzéseit, így a párosokra 6-0-ás hazai előnnyel fordultak a felek. A Lovász–Kovács duó egy végletekig kiélezett döntő szettes mérkőzésen tudott győzelmet aratni, míg a Kincses–Székács M. páros kevesebb mint egy óra alatt végzett, játékot sem engedve az ellenfeleinek. Székács Kristóf is megszerezte első győzelmét a másodosztályú csapatban, Csernus Istvánnal sima győzelmet arattak. A gyulaiak így egy mérkőzést sem buktak, magabiztos 9-0-ás győzelemmel zárhatták a tavaszi fordulókat.

Egyéni: Lovász ZoltánCsőgör Alen 6-3, 6-1, Juhos TiborAlmási Zoltán 6-0, 6-1, Kincses BenceVajda Bálint 6-0, 7-5, Csernus IstvánBognár András 6-0, 1-6, 10-5, Székács MárkBognár Dániel 6-3, 6-1, Oláh ImrePapp Márk 6-1, 6-1. Páros: Lovász/KovácsAlmási/Papp 6-7, 7-5, 10-7, Kincses/Székács M.Csőgör/Vajda B. 6-0, 6-0, Csernus/Székács K.Bognár/Bognár 6-1, 6-3.

Ob III. TSZSK Gyula–Agroázis-SZVTK 8-1

Remekül zárta a tavaszi idényt a fürdővárosi klub ob III.-as csapata is. A gyulai együttes az utolsó fordulóban az Agroázis-SZVTK alakulatát fogadta, amely ellen meggyőző, 8-1-es arányú győzelmet aratott.

Egyéni: Székács MárkForgó Róbert 6,4, 6-1, Kutasi BenceVozár Botond 3-6, 6-4, 10-8, Székács KristófMari Péter 6,3, 6-4, dr. Hajdú LászlóGábor Attila 7-6, 3-6, 10-7, Oláh ImreMészáros Péter 6-1, 6-0, Csatári TamásTisza János 6-4, 6-3, Páros: Kovács/Székács M.–Forgó/Vozár 7-6, 7-5, Kutasi/Székács K.Mari/Gábor 6-4, 6-4.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)