Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gólzáporos mérkőzéssel zárta a bajnokságot az U19-es futballcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. június 01. 10:00
Gólzáporos mérkőzéssel zárta a bajnokságot az U19-es futballcsapat
Törökszentmiklósi FC–Gyulasport NKft. 3-4 (0-1)

Az U19-es labdarúgó-bajnokság dél-keleti csoportjában szereplő Gyulasport NKft. csapata a Törökszentmiklósi FC együtteséhez utazott május 28-án. Szabó Attila gárdája győzelemmel szerette volna zárni a bajnokság küzdelmeit.

A tabella ötödik helyén zárta a bajnokságot a korosztályos csapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.:Oláh Zalán, Szabó Máté, Bíró Levente (Máté Tamás), Kocsis Bálint, Oszlács Márton, Boros Tamás, Magyar Gergő, Szász György, Kurta Barnabás, Bíró Bence (Torma), és Horváth Róbert. Csere: Kocsis Bence. Edző: Szabó Attila.

A gyulai együttes a tabella ötödik helyéről várta a kiírás utolsó mérkőzését. Szabó Attila alakulata nem hangolt jól a találkozóra, három szoros vereség után várta soros ellenfelét. A közvetlen riválisnak számító hazai csapat számára is fontos volt a három pont megszerzése, így előzetesen is kiváló mérkőzésre volt kilátás.

Szabó Attila elmondta, a gyulaiak nagyon jó iramban és mentalitással kezdték a találkozót, azonnal támadóan léptek fel a kiváló csapatnak tartott törökszentmiklósi gárdával szemben.

– Azonnal letámadtuk az ellenfelet, ez pedig meglepte a hazai csapatot. A törökszentmiklósi gárda feltolt védekezése ellen hamar megtaláltuk az ellenszert, így már a kezdetektől nyomást tudtunk gyakorolni, az üres területekre belőtt labdákkal pedig állandó veszélyt teremtettünk a hazai kapu előtt – ismertette.

Ennek megfelelően a vendégcsapat szerezte meg a vezetést, egy szépen felépített támadás végén Kocsis Bálint talált a hazai kapuba. A fordulás után a hazaiak mindent egy lapra téve rohamozták meg a gyulai kaput, ám az egyenlítés után ismét a fürdővárosi együttes szerezte meg a vezetést. 1-3.

A törökszentmiklósiak ismét nagy rohamra indultak a gyulai védelemmel szemben, amelynek végén egalizálni tudták az eredményt. 3-3.

A mérkőzést végül Oszlács Márton szépségdíjas gólja döntötte el, amely után a hazai gárda már nem tudott visszazárkózni riválisához.

– Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy elbúcsúzzak a 2002-es játékosoktól. Sok sikert kívánok nekik a sportban és magánéletben egyaránt, örülök, hogy együtt dolgozhattam velük – zárta Szabó Attila.

A Gyulasport NKft. U19-es csapata 14 győzelemmel, 8 vereséggel és 4 döntetlennel a bajnokság ötödik helyén zárta a bajnokságot.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)